Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 14 septembrie 2023. Cum au apărut Andreea și Sergiu în live, după ce băiatul a pus stop cunoașterii

Andreea și Sergiu au avut o discuție, după ce băiatul a spus că vrea să pună stop cunoașterii cu ea. Concurenta Mireasa a spus că este și ea de acord cu oprirea cunoașterii.

Colaj cu Sergiu și Andreea Galerie
Andreea și Sergiu au decis să pună punct cunoașterii în casa Mireasa | Antena 1

Andreea și Sergiu nu au mai atat unul lângă altul după oprirea cunoașterii din casa Mireasa: „Nu e o dramă. Dacă nu suntem compatibili, nu suntem”, a spus Andreea.

„O să-ți respect alegerea de a pune punct cunoașterii. Nu consider că am făcut nimic greșit. Nu poți să mă condamni pentur un sărut sau că nu m-am îndrăgosit de tine. Ai spus problema nu-i la mine. Nu trebuie să mă pui la zid”, i-a spus Andreea lui Sergiu în emisia live de Mireasa de pe 14 septembrie 2023.

În emisia live de Mireasa de pe 14 septembrie 2023 au fost difuzate imagini cu Andreea și Sergiu, unde fata i-a spus băiatului punctul ei de vedere:

„Nu poți să te superi pe o persoană, doar pentru că nu e de acord cu tine. Eu simt că tot ce spui e theoretic. Când vine vorba de practică eu simt că spui doar ca să fie. Ai spus ă vrei să vezi cum gândesc eu. Ne supunem la teste? Îți place să auzi ceea ce vrei tu să auzi?”, a spus Andreea.

Citește și: Mireasa sezon 8, 13 septembrie 2023. Liviu și Bogdana, sărutări pătimașe: „Săruți mai bine decât ea”

Andreea și Sergiu, discuție după ce băiatul a pus stop cunoașterii, în smisia live Mireasa

„Îmi place să simt chestia asta”, a răspuns Sergiu.

„Eu nu simt. Probabil nu suntem compatibili. De fapt, cu siguranță”, a spus Andreea.

„Atunci hai să oprim cunoașterea”, a spus Sergiu.

„Păi te-ai pronunțat deja”, a spus Andreea.

„Hai să oprim cunoașterea”, a spus Sergiu.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Gabriela Cristea a invitat doi dintre concurenți să părăsească platoul de la Capricii, în mijlocul unei discuții

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

În AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Mireasa, sezon 8. Gabriela Cristea a invitat doi dintre concurenți să părăsească platoul de la Capricii, în mijlocul une... Ce a apărut pe contul de Instagram al lui Cătălin de la Mireasa după ce a fost eliminat. Cum a apărut fostul concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x