Antena Căutare

Ce a apărut pe contul lui Liviu după zvonurile că s-ar fi despărțit de Bogdana. Ce a postat în timp ce fata pare să sufere

Se zvonește că Liviu și Bogdana nu mai formează un cuplu după ce ambii au șters fotografiile de cuplu.

Ce a apărut pe contul lui Liviu după zvonurile că s-ar fi despărțit de Bogdana. Ce a postat în timp ce fata pare să sufere Galerie
Se zvonește că Liviu și Bogdana nu mai formează un cuplu după ce ambii au șters fotografiile de cuplu. | Antena 1

Ba chiar, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 8 postează mesaje care dau de înțeles că suferă. Niciunul nu a confirmat despărțirea, totul fiind la stadiu de speculație.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. ”Conta imaginea” Cuplul în care Bogdana și Liviu spun că nu cred. Au făcut dezvăluiri din spatele camerelor

Mireasa sezonul 8. Ce a apărut pe profilul lui Liviu după zvonurile că s-ar fi despărțit de Bogdana

După ce s-a spus că Liviu și Bogdana au ales să meargă pe drumuri separate, deși în urmă cu scurt timp își declarau iubirea, băiatul s-a filmat pe aeroport.

Articolul continuă după reclamă

De cealaltă parte, Bogdana a postat mai multe clipuri și imagini prin care dă de înțeles că suferă. Cei doi au șters imaginile în care apăreau amândoi, ca doi tineri îndrăgostiți, dar încă se urmăresc pe Instagram.

Este singurul semn de întrebare al internauților pentru că, dacă într-adevăr s-ar fi despărțit, cei doi tineri, care au demonstrat că sunt impulsivi la nervi, cel mai probabil s-ar fi șters din listă.

Așadar, fiecare vede ce postează ceilalți. În timp ce Bogdana pare să sufere, dând de înțeles că e singură, Liviu a postat imagini din Italia, acolo unde se află.

Rămâne de văzut dacă este vorba despre o despărțire sau cei doi au dorit doar să atragă atenția, așa cum s-a mai întâmplat în rândul foștilor concurenți de la Mireasa.

Citește și: ”Vine bebe?” Imaginile cu Bogdana și Liviu care i-au făcut pe fani să se gândească la o sarcină. Ce a răspuns fosta concurentă

Cum a început povestea dintre Liviu și Bogdana de la Mireasa sezonul 8

Povestea de iubire dintre Bogdana și Liviu a început cu stângul. După ce au început blind date-urile, Liviu s-a arătat interesat să o cunoască pe Daria.

A curtat-o intens și după câteva întâlniri în live-ul emisiunii, în care s-au ținut de mână, a apărut și primul sărut. Se întâmpla la prima petrecere, doar că lucrurile luau o turnură neașteptată.

După ce o săruta pe Daria, Liviu mergea și făcea același lucru cu Bogdana. Măcinat de remușcări, pentru acesta a urmat câteva ore dificile în care a luat o decizie: vrea să aibă o relație cu Bogdana.

Fata a fost de acord și astfel a început povestea lor de dragoste mult încercată. Mult încercată pentru că la scurt timp, Bogdana era eliminată din casa Mireasa. După ce a stat departe de iubita sa, care a mers și a locuit la familia lui, Liviu a văzut doar două variante: 1. și-a dorit să părăsească competiția și 2. să revină Bogdana.

A făcut cerere pentru revenirea iubitei sale și publicul a decis să fie din nou unul lângă altul. Curând apărea un nou hop, Liviu era în cursa de eliminare. Din nou, publicul a făcut posibilă continuarea parcursului lor la Mireasa.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Ștefania Păduraru, către Cristian: ”O tratezi pe Antonia ca pe un copil față de care nu ai respect”

Însă acesta nu avea să fie liniștit nici în continuare. Comportamentul deplasat al lui Liviu a adus sancțiuni, el făcând și câteva ședințe de terapie cu domnul psiholog Eduard Puiu.

Ieșirile dure la adresa mamei lui Liviu, atât din partea lui, cât și din partea Bogdanei au adus tensiuni în familia Teodorescu. Bunica a criticat atitudinea și comportamentul lor la adresa doamnei Lucica.

Ciocniri între cei trei au tot existat în timpul lunilor petrecute la Mireasa, însă doamna Lucica nu s-a opus căsătoriei, deși i-a avertizat că ar mai avea nevoie de timp pentru a se cunoaște pentru că ambii sunt vulcanici.

Cu toate acestea, a fost prima care i-a felicitat după logodnă și singura care le-a fost alături la proba costumului de mire, respectiv rochiei de mireasă.

Mireasa sezonul 9, 4 iunie 2024. Laura și Albert au dormit pentru prima dată împreună: „Trecutul pentru mine este trecut... Mireasa, sezon 8. Bogdana, mesaj dur după ce ea și Liviu s-ar fi despărțit: „O să rămân singură până când...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x