Antena Căutare

Ce legătură există între Alexandru de la Mireasa și Marinela Mavrodin de la Insula Iubirii. Acesta i-a cerut ajutorul pentru cursă

Alexandru a lansat o rugăminte către ”Mari și Robert” după ce Cristina a intrat în cursa de eliminare. Este vorba despre Marinela Mavrodin și Robert Uruc. Iată ce legătură are concurentul cu ei.

Ce legătură există între Alexandru de la Mireasa și Marinela Mavrodin de la Insula Iubirii. Acesta i-a cerut ajutorul pentru cursă Galerie
Alexandru a lansat o rugăminte către ”Mari și Robert” după ce Cristina a intrat în cursa de eliminare. Este vorba despre Marinela Mavrodin și Robert Uruc. Iată ce legătură are concurentul cu ei. | Antena 1

Alexandru are 23 de ani și locuiește în București. E șofer pentru o flotă de transport persoane. Primii bani i-a câștigat la 15 ani lucrând ca ospătar. Visul lui este să aibă propria sală și să antreneze. În timpul liber preferă să iasă cu prietenii. Părinții lui lucrează în Ministerul de Finanțe, respectiv în Ministerul de Interne.

„Am urmărit puțin emisiunea Mireasa. Vin împreună cu bunica mea. A doua mea mamă, cum îmi place mie să-i spun. Vin pentru experiență. Nu știu dac[ mă văd căsătorit în emisiune. Poate am noroc, poate nu. Fata ideală pentru mine ar trebui să fie loială, respectoasă, puțin înaltă, îngrijită, finuță, feminină, de preferat să fie brunetă. Trebuie să fie puțin fițoasă, puțin cu nasul pe sus. Aș prefera ca viitoarea mea femeie să fie gospodină. Consider că relația dintre mama mea și viitoarea mea iubită trebuie să fie o relație de respect. Aș fi foarte fericit dacă mi-aș găsi jumătatea”, a povestit Alex.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Imagini cu plecarea lui Cristi. A fost una dintre cele mai emoționante despărțiri

Ce legătură există între Alexandru de la Mireasa și Marinela Mavrodin de la Insula Iubirii. Acesta i-a cerut ajutorul pentru cursa

În casa Mireasa, Alexandru a uitat de bruneta pe care o căuta când a găsit-o pe Cristina. Cei doi au simțit chimia și au decis să intre într-o cunoaștere. Nu a trecut mult și a apărut primul sărut.

În Gala de vineri, vestea că Iuliana și Cristina sunt în cursa de eliminare a picat ca un fulger peste cei patru tineri îndrăgostiți.

În timp ce Iuliana și Liviu au spus că se lasă în voia lui Dumnezeu, Alexandru a cerut ajutor.

”Ce vrea Dumnezeu, eu nu-mi doresc să plece. Acum, ce alege publicul. Mari, Robert, în voi am baza”, a zis Alexandru în Gala de vineri, 16 martie 2024.

Băiatul se referea la Marinela Mavrodin de la Insula Iubirii și soțul ei, Robert Uruc. Tânărul de la Mireasa are o relație de rudenie cu cei doi, fiind verișorul lui Robert.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Ce spune Ștefan despre venirea Adrianei, fosta lui iubită, în competiție

Marinela Mavrodin a fost una dintre concurentele sezonului 4 al emisiunii "Insula Iubirii". Aceasta a venit alături de iubitul ei, Iulian, pentru a vedea dacă relația lor este una puternică și poate rezista ispitelor.

După câteva zile, frumoasa blondină a picat în "plasa" ispitei Cristi, de care s-a și îndrăgostit într-un final și alături de care a trăit cele mai frumoase momente din Thailanda.

La finalul emisiunii, Marinela s-a despărțit de Iulian și a sperat la o frumoasă poveste de dragoste lângă Cristian Tufan, însă ispita i-a transmis printr-un mesaj că nu simte nimic pentru ea și că ar trebui să rămână prieteni.

CURSA DE ELIMINARE DINTRE IULIANA ȘI CRISTINA RĂMÂNE DESCHISĂ PÂNĂ ÎN GALA DE VINERI PE HTTP:MIREASA.A1.RO ȘI ÎN APLICAȚIA ANTENA 1.

Mireasa sezonul 9. Ce spune Ștefan despre venirea Adrianei, fosta lui iubită, în competiție... Mireasa sezonul 9. Familia lui Liviu, în platoul Capriciile Iubirii. Ce părere au verișorii despre Iuliana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x