Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Mireasa

Sezonul 2020

Ina și Ciprian de la "Mireasa", scene interzise minorilor! Ipostaze incendiare, cu cei doi foști concurenți! | FOTO

Ina și Ciprian, cei doi concurenți care s-au îndrăgostit în casa 'Mireasa" își trăiesc marea dragoste după finalizarea show-ului. Cei doi au trăit un momente de intimitate la maximum, chiar sub ochii curioșilor.

Ina si Ciprian, scene interzise minorilor

După terminarea îndrăgitului show Mireasa, difuzat la Antena 1, cuplurile deja formate în cadrul show-ului, se pare că își trăiesc iubirea la intensitate maximă.

Andra și Armando, vacanță de vis! Unde se distrează câștigătorii competiției "Mireasa"! | Video

Printre ei se numără și cuplul format din Ina și Ciprian, care deși, nu au câștigat concursul, au avut parte de multa notorietate în rândul fanilor, ba mai mult, cei doi s-au găsit unul pe celălalt și au ales să formeze un cuplu minunat.

Ina și Ciprian, „cuplul matur” din casa Mireasa nu au reușit să câștige marele premiu și, spre surpriza multora, au ales să nu se căsătorească. Însă, cea mai mare supriză a venit abia după ce au părăsit competiția.

Ina a intrat cu un singur gând în casa Mireasa: să îl cucerească pe Ciprian. Nu i-a fost deloc greu, după doar câteva zile, erau de nedespărțit. Au fost cel mai stabil cuplu din casă sau, așa cum spuneau ceilalți concurenți, „cel mai matur cuplu”.

Ina și Ciprian, o ceartă atipică! Gesturile tandre trădează sentimentele dintre cei doi îndrăgostiți! |Video

Însă, votul publicului nu i-a plasat pe prima poziție a preferințelor. Cu toate că mulți se așteptau ca Ina și Ciprian să se căsătorească în finala Mireasa, în ciuda rezultatului, concurenții nu au făcut acest pas, dar , în schimb, au ales să-și traiăsca iubirea la intensitate maximă.

Ina și Ciprian de la Mireasa, ipostaze interzise minorilor

Recent, Ina și Ciprian au petrecut momente de neuitat la o piscină din capitală.

Andra și Armando, momentul destăinuirii: "Îmi doresc să-mi petrec toată viața alături de ea"

Îndrăgostiți până peste cap, cei doi nu s-au putut abține de la îmbrățișari, atingeri și sărutări fierbinți, chiar în văzul tuturor.

La un moment dat, Ina s-a urcat peste Ciprian, iar imaginea este parcă ruptă din filmele pentru adulți. De asemenea, cei doi se sărută pătimaș, în timp ce stau pe șezlong, sub o umbrelă.

Cei doi par complet lipsiți de inhibiții și se pare că au vrut ca să-și arate dragostea întreagii lumi, deoarece fotografiile fierbinți cu cei doi, au fost postate chiar de Ciprian, pe contul său de socializare.

Caravana Mireasa caută noi concurenți

Caravana Mireasa a pornit într-un tur de forţă în întreaga ţară, în căutarea noilor concurenţi pentru cel de-al doilea sezon al îndrăgitului reality show matrimonial. Astfel, toate mamele hotărâte, cu băieţi care îşi caută aleasa şi fete gata să spună <<DA>> se pot înscrie la casting pe adresa casting.a1.ro sau la numărul de telefon 0758244659.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
🏡 Intră în casă MIREASA și urmărește-i pe concurenți LIVE, 24/24, pe canalul special, pe AntenaPlay ▶️ antenaplay.ro/live/mireasa . ✅ Plus ediții integrale, aici > https://antenaplay.ro/mireasa

Site emisiunii este https://a1.ro/mireasa

Facebook >> https://www.facebook.com/mireasa.antena1official/

YouTube >> https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro