Antena Căutare

Ce mesaj neașteptat a transmis Adrian, după ce s-a sărutat cu Daria la Mireasa - Capriciile Iubirii

La Mireasa - Capriciile Iubirii, de pe 17 noiembrie 2023, Adrian a fost invitat în emisiune și s-a sărutat cu Daria. Imediat după, tânărul a transmis un mesaj neașteptat.

colaj foto cu adrian de la mireasa sezonul 6 Galerie
Fanii Mireasa au reacționat imediat când au văzut mesajul transmis de Adrian | Antena 1

În ediția din 17 noiembrie 2023 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii, Adrian a lămurit unele lucruri cu Daria și, la un moment dat, cei doi au ajuns chiar să se sărute, în platou.

La scurt timp după, tânărul a transmis un mesaj neașteptat, la care fanii au reacționat imediat.

Ce mesaj a transmis Adrian, după ce s-a sărutat cu Daria la Mireasa - Capriciile Iubirii

După scrisoarea trimisă de Adrian Dariei și după conversația avută după, iată că tânărul și-a făcut apariția la Mireasa - Capriciile Iubirii, ediția de pe 17 noiembrie 2023. Ceea ce a urmat i-a lăsat mască pe toți fanii emisiunii Mireasa, căci tânărul a recurs la un gest-surpriză față de Daria.

Citește și: Mireasa, sezonul 8. Ce a făcut Andy, imediat după ce a fost eliminat. Ce a transmis concurentul

Când tânărul a apărut în emisiune, el și Daria au avut ocazia să își lămurească problemele și chiar au ajuns să se sărute.

„Eu cred că tu știi ce simt eu, ceea ce am simțit din prima. Nu a fost ceva care să te ia prin surprindere. Nu m-am lăsat influențat de nimeni, chiar și afară. M-am întors că m-a deranjat ce ai zis”, a explicate el.

La un moment dat, Daria s-a apropiat de el. La fel a făcut și Adrian, care s-a apropiat și el de ea și cei doi s-au sărutat cu pasiune. Cei doi au părut că au mai lămurit din lucruri, apoi s-au sărutat din nou și s-au îmbrățișat cu mult drag.

Citește și: Mireasa, sezon 3. Ce a apărut pe contul lui Blaze, după ce s-a spus că s-a despărțit de Izabela. Ce detaliu i-a surprins pe mulți

Imedit după ce s-au difuzat imaginile cu sărutul dintre ei, Adrian a publicat un InstaStory în care a transmis un mesaj surprinzător.

„Oameni buni vreau să vă anunț că mai târziu plec”, a scris tânărul, mesajul având și un emoticon cu steagul Spaniei.

Acest lucru i-a făcut pe urmăritorii săi să deducă faptul că tânărul urmează să plece în Spania. Acum, mulți așteaptă să descopere și alte vești de la fostul concurent de la Mireasa.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa, sezonul 8. Ce a făcut Andy, imediat după ce a fost eliminat. Ce a transmis concurentul... Mireasa, sezonul 7. Hatice și Mihai au împlinit 9 luni de relație. Cum a surprins-o tânărul pe soția sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x