Antena Căutare

Mireasa, sezon 3. Ce a apărut pe contul lui Blaze, după ce s-a spus că s-a despărțit de Izabela. Ce detaliu i-a surprins pe mulți

Blaze, fost concurent la Mireasa, și-a luat fanii și urmăritorii prin surprindere atunci când a publicat ceva complet neașteptat pe contul său, la scurt timp după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Izabela.

colaj foto cu izabela si blaze la mireasa sezonul 3 Galerie
Blaze de la Mireasa sezonul 3 și-a luat prin surprindere urmăritorii | Antena 1

Recent, fanii emisiunii Mireasa sezonul 3 au început să se îngrijoreze după ce au descoperit faptul că Blaze și Izabela și-au șters absolut toate fotografiile cu ei doi de pe profilele de Instagram. Mai mult decât, Blaze a uimit și mai mult atunci când urmăritorii săi au descoperit ce a apărut pe contul său, la scurt timp după aceste zvonuri legate de despărțire.

Ce a apărut pe contul lui Blaze de la Mireasa sezonul 3, după ce s-a spus că s-a despărțit de Izabela

Nici pe profilul lui Blaze, nici pe profilul Izabelei nu se mai regăsesc fotografii în care apar împreună. Deoarece și-au șters fotografiile de cuplu, Iza și Blaze i-au îngrijorat pe cei care i-au susținut în cadrul sezonului 3 Mireasa.

Citește și: Mireasa, sezon 3. Izabela și Blaze i-au îngrijorat pe susținători. De ce fanii cred că cei doi părinți s-ar fi despărțit

Până în prezent, cei doi nu au oferit detalii despre această situație, așa că fanii așteaptă cu sufletul la gură lămuriri din partea celor doi.

Izabela nu și-a schimbat numele de Okpata de pe Instagram, iar pe contul de instagram al micuței lor încă apar fotografiile cu ambii părinți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De curând, cei doi au aniversat doi ani de relație și în luna octombrie a acestui an și-au botezat și fetița, pe nume Jessica Ilinca.

Citește și: Izabela și Blaze de la Mireasa, portret superb de familie, în ziua în care au împlinit 2 ani de căsnicie. Cât a crescut fiica lor

La scurt timp după ce și-au șters fotografiile cu ei doi de pe Instagram, Blaze a făcut o postare ce i-a luat pe toți prin surprindere. În cadrul unui InstaStory, fostul concurent de la mireasa a publicat o poză cu el singur, peste care a scris cuvântul „undefeated” (n.r. neînvins).

Acest lucru i-a pus și mai mult pe fanii și pe urmăritorii săi pe gânduri.

Cum a început povestea de dragoste dintre Blaze și Izabela

Povestea de iubire dintre Blaze și Izabela a început cu stângul. Într-un moment de confuzie, regretat ulterior, Izabela s-a sărutat pasional cu Liviu.

Citește și: Mireasa, sezonul 3. Iza și Blaze, prima ședință foto de când au anunțat că vor deveni părinți. Ce detaliu au lăsat la vedere

La câteva ore distanță, ea a realizat că nu simte nimic pentru Liviu și că ale sale gânduri se îndreaptă către Blaze. Și-a cerut iertare și, deși tânărul i-a spus că încă nu are încredere în ea, i-a permis să se apropie de el.

Curând, după multe tachinări, cei doi au anunțat că formează oficial un cuplu. Lucrurile au evoluat frumos între cei doi tineri, însă spre finalul emisiunii, problemele de sănătate au copleșit-o pe fată.

Atunci, au început să apară tensiuni între ei și certurile i-au făcut să se distanțeze. Din fericire, le-au depășit, lăsând iubirea să îi ghideze.

Nici măcar reticența părinților lui Blaze cu privire la relația sa cu Izabela nu l-a făcut pe tânăr să dea înapoi. În Finala Mireasa sezon 3, cei doi au strălucit unul la brațul celuilalt și au reușit să transmită emoție pură prin intermediul micilor ecrane.

În clasamentul publicului, cuplul Blaze-Izabela a fost pe locul 3

Mireasa, sezon 8. Adrian și Daria s-au întâlnit! Tânărul s-a apropiat de ea și a făcut gestul ce i-a luat prin surprinde... Mireasa, sezonul 8. Ce a făcut Andy, imediat după ce a fost eliminat. Ce a transmis concurentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x