Antena Căutare

Ce se întâmplă cu relația dintre Giorgio și Inga de la Mireasa 6. Imaginea care arată în ce stadiu sunt tinerii în prezent

Giorgio și Inga din sezonul 6 Mireasa au surprins pe toată lumea când au anunțat că formează un cuplu în aprilie 2023, însă nu au mai apărut împreună de ceva timp. Recent, cei doi au publicat o fotografie cu ei.

Colaj cu Inga și Giorgio la Mireasa Galerie
Inga și Giorgio de la Mireasa formează în continuare un cuplu, se iubesc și sunt extrem de fericiți, iar acest lucru se poate observa cu ușurință în cea mai recentă postare de pe rețelele sociale făcut de cei doi. | Antena 1

Inga și Giorgio formează în continuare un cuplu, se iubesc și sunt extrem de fericiți, iar acest lucru se poate observa cu ușurință în cea mai recentă postare de pe rețelele sociale făcut de cei doi. Inga a publicat o imagine în care apare în brațele lui Giorgio. Fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa i-a făcut și o declarație de dragoste tânărului: „Ador efectiv Cele mai frumoase momente le trăiesc alături și cu tine”, iar băiatul a răspuns: „Și eu alături de tine, iubirea mea! Te iubesc!”.

Citește și: Mireasa sezon 6, 22 noiembrie 2022. Inga și Andrei au mers la Chișinău în city break. Ce s-a întâmplat acolo

Inga și Giorgio, ipostază tandră pe rețelele sociale. Foștii concurenți Mireasa și-au făcut declarații de dragoste

Fotografia cu cei doi îndrăgostiți este realizată în Italia. Cei care îi urmăresc pe cei doi pe rețelele sociale au mai observat, pe lângă declarațiile de dragoste și ipostazele tandre în care se fotografiază și faptul că Inga a avut parte de o schimbare de look. Tânăra este acum roșcată.

Inga și Giorgio formează un cuplu, deși în casa Mireasa cei doi nu și-au dat o șansă. La un moment dat, Giorgio a primit un buchet de flori din partea mamei lui, florile fiind adresate Ingăi, dar pentru că nu a știut, băiatul i-a dăruit florile Ralucăi. La scurt timp după ce Giorgio a început să o vadă cu alți ochi pe Inga, tânărul a fost eliminat. Inga s-a îndreptat apoi către Andrei, însă cei doi s-au despărțit la scurt timp de la logodna din Republica Moldova.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Inga, ipostază fierbinte pentru Giorgio: „Când aștepți iubitul să termine job-ul”. Cum a reacționat tânărul

Inga și Giorgio au avut un blind date la Mireasa sezon 6

Inga și Giorgio au mers la blind date pe malul Bosforului și au profitat din plin de timpul petrecut împreună. Cei doi concurenți de la Mireasa sezonul 6 s-au cunoscut mai bine și s-au simțit relaxați unul în compania celuilalt.

„A fost o întâlnire interesantă, la început aveam emoții, dar pe parcurs mi-a dat de înțeles că nu ar trebui să fiu”, a spus Inga.

„Pentru mine contează un pic vârsta partenerului, dar contează și conexiunea care se poate forma. Mai mult contează maturitatea, felul în care comunică, caracerul”, a mai adăugat ea.

„Din punctul meu de vedere, nu cred că diferența de vârstă contează, e o diferență mică”, a adăugat și Giorgio.

Cei doi mai au un lucru în comun și anume faptul că nu au locuit prea mult timp în România.

„M-a surprins și m-a și bucurat pentru că aș fi prima lui experiență pentru că mă consider și eu româncă. Am toate șansele să mă număr printre norocoasele care ar putea să devină și soția lui”, a mărturisit Inga.

Ea a admirat la Giorgio că este un bărbat independent, deși are doar 25 de ani.

„Îmi pace foarte mult să râdem, să fim mai jucăuși”, a mai spus concurentul. Să știi că avem ceva în comun”, a adăugat și ea.

„Eu am noroc doar de bărbați cu ochi căprui, încă n-am întâlnit niciunul cu ochi verzi sau albaști. E destin! Se pare că e destinul!, a mărturisit Inga.

Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Ce au vorbit Liviu și Bogdana la telefon, după ieșirile nervoase ale tânărului... Mireasa sezonul 8. Claudiu, fratele lui Daniel, a intervenit pentru a explica ce a vrut să transmită prin intermediul sc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x