Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Giorgio și Inga formează un cuplu. Cum s-au pozat cei doi foști concurenți: ”Te iubesc”

Giorgio și Inga de la Mireasa sezon 6 formează un cuplu. Deși în casa Mireasa nu și-au dat nicio șansă, cei doi au ales să înceapă o poveste de iubire în afara competiției.

colaj de imagini cu giorgio si inga de la mireasa sezon 6 Galerie
Giorgio și Inga de la Mireasa sezon 6 formează un cuplu. Deși în casa Mireasa nu și-au dat nicio șansă, cei doi au ales să înceapă o poveste de iubire în afara competiției. | Antena 1

De mai bine de două luni, Giorgio și Inga de la Mireasa sezn 6 formează o pereche. Cei doi se află în Italia, acolo unde își trăiesc povestea de iubire.

Deși în casa Mireasa cei doi nu au reușit să se cunoască mai bine, Inga îndreptându-se spre Andrei, iar Giorgio fiind eliminat, iată că nu a durat mult până s-au regăsit.

Citește și: Ce relație are Gabriela Cristea cu familia sa. Cum a răspuns când a fost întrebată de tatăl său

Giogio și Inga, fotografie de cuplu: ”Te iubesc”

Când era în casa Mireasa sezon 6, Giorgio a primit un buchet de flori de la masa sa. Acesta era pentru Inga, gest prin care părintele își arăta afinitatea pentru concurentă.

Însă nu a fost momentul potrivit pentru ei. Giorgio nu a mai petrecut mult timp în casa Mireasa, iar Inga a început un cuplu cu Andrei.

A urmat un parcurs tumultos pentru Inga și Andrei, care s-au despărțit de mai multe ori. Ba s-au și logodit, însă au rupt logodna câteva ore mai târziu.

Acum fata este fericită în brațele lui Giorgio, cel cu care se iubește de mai bine de două luni. Lângă o fotografie cu ei doi, băiatul a notat: ”Te iubesc”.

Inga și Giorgio au avut un blind date la Mireasa sezon 6

Inga și Giorgio au mers la blind date pe malul Bosforului și au profitat din plin de timpul petrecut împreună. Cei doi concurenți de la Mireasa sezonul 6 s-au cunoscut mai bine și s-au simțit relaxați unul în compania celuilalt.

„A fost o întâlnire interesantă, la început aveam emoții, dar pe parcurs mi-a dat de înțeles că nu ar trebui să fiu”, a spus Inga.

„Pentru mine contează un pic vârsta partenerului, dar contează și conexiunea care se poate forma. Mai mult contează maturitatea, felul în care comunică, caracerul”, a mai adăugat ea.

„Din punctul meu de vedere, nu cred că diferența de vârstă contează, e o diferență mică”, a adăugat și Giorgio.

Citește și: Mireasa sezon 6. Valentin spune că el și Gabriela nu mai sunt soț și soție. Ce replică a dat mesajului postat de fată

Cei doi mai au un lucru în comun și anume faptul că nu au locuit prea mult timp în România.

„M-a surprins și m-a și bucurat pentru că aș fi prima lui experiență pentru că mă consider și eu româncă. Am toate șansele să mă număr printre norocoasele care ar putea să devină și soția lui”, a mărturisit Inga.

Ea a admirat la Giorgio că este un bărbat independent, deși are doar 25 de ani.

„Îmi pace foarte mult să râdem, să fim mai jucăuși”, a mai spus concurentul. Să știi că avem ceva în comun”, a adăugat și ea.

„Eu am noroc doar de bărbați cu ochi căprui, încă n-am întâlnit niciunul cu ochi verzi sau albaști. E destin! Se pare că e destinul!, a mărturisit Inga. Mai multe detalii AICI.

Mireasa, sezon 7. Denisa a venit în platou. Fata a avut să-i spună ceva Iulianei, despre cunoașterea cu Roberto... Adina Miuleasa de la Mireasa face bani frumoși din mai multe domenii. Cu ce se ocupă în prezent fosta concurentă a emisi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x