Antena Căutare

Cine a înlocuit-o pe Gabriela Cristea în a doua ediție a noului sezon de Mireasa, Capriciile Iubirii

Gabriela Cristea se confruntă cu probleme de sănătate și nu a putut să fie prezentă nici în a doua ediție a noului sezon Mireasa, Capriciile Iubirii.

Colaj cu Gabriela Cristea Galerie
Paula Chirilă i-a ținut locul Gabrielei Cristea la Mieasa, Capriciile Iubirii: „Sperăm ca Gabriela să se însănătoșească cât mai repede” | Antena Stars

Dacă în prima ediție a noului sezon Simona Gherghe a înlocuit-o pe colega sa în fotoliul de prezentatoare, în a doua ediție actrița Paula Chirilă a fost gazda emisiunii:

„Bun venit la o nouă ediție de Mireasa, Capriciile Iubirii. Sunt Paula Chirilă și sunt gaza emisiunii astăzi și poate și mâine. Sperăm ca Gabriela să se însănătoșească cât mai repede și să revină aici în rolul de gazdă și pe mine să mă vedeți, așa cum v-ați obișnuit, acolo pe canapea, alături de invitiatele mele de astăzi”, a anunțat Paula Chirilă, la începutul celei de-a doua ediții a noului sezon de Mireasa, Capriciile Iubirii.

Paula Chirilă i-a ținut locul Gabrielei Cristea la Mieasa, Capriciile Iubirii: „Sperăm ca Gabriela să se însănătoșească cât mai repede”

Paula Chirilă este prezentă de regulă pe canapeaua invitaților permanenți de la Mireasa, Capriciile Iubirii, unde comentează pe baza celor întâmplate în casa Mireasa și pune întrebări concurenților. În situația specială în care Gabriela Cristea nu a putut fi prezentă, Paula Chirilă a luat rolul de gazdă a emisiunii.

Cu o zi înainte, Simona Gherghe anunța că motivul pentru care Gabriela Cristea lipsește la debutul noului sezon Mireasa, Capriciile Iubirii, este unul medical.

Îi dorim multă sănătate Gabrielei și sperăm să se întoarcă la cârma emisiunii Capriciile Iubirii cât de curând”, a transmis și Simona Gherghe, prezentatoarea Mireasa.

Citește și: Dieta la care Gabriela Cristea apelează de fiecare dată când vrea rezultate rapide. Ce truc o ajută în procesul de slăbire

Mireasa: Capriciile Iubirii, de luni până vineri, de la 19:00 la Antena Stars și pe AntenaPLAY

”Anul acesta, în cel de-al nouălea sezon al show-ului de la Antena 1, vom descoperi nişte concurenţi extraordinari şi o prezenţă-record a mamelor, nu mai puţin de opt la număr, ceea ce va da show-ului o încărcătură cu totul specială. Vă aştept în fiecare seară, de luni până vineri, de la 19:00, în direct pe Antena Stars la Mireasa, Capriciile iubirii!”, a declarat Gabriela Cristea.

Pe durata întregului sezon, aftershow-ul Mireasa - Capriciile iubirii va încerca să îi ajute pe concurenții din casă să își dea seama dacă ceea ce simt este un sentiment sincer sau mai mult un capriciu, o ambiție.

Așadar, în fiecare zi de luni până vineri, de la 19.00, cei de acasă pot regăsi în platoul Mireasa - Capriciile iubirii atât concurenții din casă, cât și rudele acestora, dar și prieteni sau chiar fani ai emisiunii. Mai mult, imagini în exclusivitate vor fi prezentate celor de acasă în premieră în cadrul reality show-ului Mireasa - Capriciile iubirii.

Citește și: Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 9. Ele sunt fetele care participă la show-ul matrimonial de la Antena 1

Ana și Daniel au venit în platoul Mireasa, Capriciile Iubirii. Cei doi soți au spus că vor să plece din țară. Ce planuri... Mireasa, sezon 8. Ioana și Marius au răspuns unor întrebări incomode în direct. „Știai de treaba asta?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x