Antena Căutare

Cine este Damaris Turuș de la Mireasa sezonul 6. Ce trecut dureros are concurenta și cum ar arăta bărbatul perfect pentru ea

Damaris Turuș de la Mireasa sezonul 6 are un trecut tumultos despre care a vorbit deschis la casting. Iată ce a pățit!

damaris turuș, îmbrăcată într-o cămașă albă Galerie
Damaris Turuș a venit la Mireasa sezonul 6 pentru a-și găsi jumătatea. A avut un trecut tumultos despre care a vorbit deschis | Antena 1

Damaris Turuș de la Mireasa sezonul 6 și-a deschis inima și a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei. De profesie este anteprenor și are vârsta de 26 de ani. A crescut într-o familie numeroasă, unde a avut și rol de mamă și de soră.

Cine e Damaris Turuș de la Mireasa sezonul 6. Ce copilărie grea a avut concurenta

Damaris Turuș de la Mireasa sezonul 6 a povestit despre cele mai grele momente din viața ei, atunci când a fost abuzată de un bărbat. Aceasta a vorbit și despre familia ei, oferind detalii cu privire la problemele de sănătate ale mamei sale.

„Sunt zodia capricorn, am 1,63 m și 49 de kilograme. Sunt de religie penticostală. Nu sunt încă botezată, dar probabil mă voi boteza la penticostali. Sper ca bărbatul să îl urmeze pe Dumnezeu”, spune ea despre orientarea sa religioasă.

Aceasta nu are un tipar anume de bărbat, ci speră să găsească pe cineva potrivit pentru ea.

„Nu pot să zic că am un tipar de fizic, să nu fie slab, nici gras, să fie mai înalt, bărbatul trebuie să fie mai înalt. Mereu am zis și dacă ar fi fost criminal, orice om se poate schimba. Un om foarte crud poate să ajungă să fie bun pentru cineva”, spune ea.

Damaris Turuș de la Mireasa sezonul 6 a avut grijă de frații ei când mama era în spital

Când era copil, mama ei s-a îmbolnăvit și a fost nevoită să se interneze în spital, iar acest lucru a determinat-o să preia responsabilitățile casnice ale mamei sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Damaris Turuș de la Mireasa sezonul 6 a vorbit despre momentul în care a fost abuzată sexual

Damaris Turuș, concurenta sezonului 6 din Mireasa a povestit despre un episod foarte greu din viața ei, care încă îi mai dă momente de panică:

„Prima relație importantă a fost cu un băiat din Vaslui. Am fost împreună 11 luni, am renunțat eu la el. Parcă avea ceva, că nu-i sunt îndeajuns. A fost cel mai greu să renunț la el.

M-a pus pe mine să fac o glumă cu un băiat, mi-a zis să merg la el la un film ca să-mi demonstreze că sunt și băieți care nu profită de femei.

Și m-am dus, am avut încredere în el. Nu mi-a plăcut de el, părea arogant. Am ajuns acasă la el, m-am pus pe pat și eu îi ziceam că ne uităm la film, a stins lumina, și-a început treaba, mă zbăteam, dădeam din mâini, simțeam că mi se golește sufletul. Era prima dată pentru mine, el nu mă credea. Și-a terminat prima parte, el a început să râdă de mine, să facă pe măscăriciul. Îmi era frică că dacă plec de la el o să mă bată. A început și a doua serie, eram de piatră, mă uitam la televizor. Mai am momente de panică, nu-mi doresc să-i fac rău”, a mai spus ea.

Mireasa sezonul 6, din 29 august, la Antena 1 și pe AntenaPLAY

Mireasa, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor cu fiecare sezon difuzat, a revenit la Antena 1 și pe AntenaPLAY cu cel de-al şaselea sezon.

Din 29 august, de la 14:00 și de la 17:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda emisiunii, Simona Gherghe, întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche într-o locaţie surprinzătoare din Turcia.

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele excusive dedicate din AntenaPLAY.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Cine este Rodica Roxana Toba de la Mireasa, sezonul 6. Din ce motiv a pierdut două sarcini și cum a reușit să treacă pes... Cine este Ana-Maria Ciornei de la Mireasa sezonul 6. A mai fost căsătorită și are un copil. „Mi-am pierdut încrederea în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x