Antena Căutare

Provocare extremă pentru concurenții din casa "MIreasa!" Testul rezistenței fizice îi lasă fără puteri! |Video

Un joc inedit al rezistenței fizice și psihice a fost lansat pentru concurenții din casa "Mireasa."Cine a câștigat compețiția?

Concurenții din casa Mireasa au parte de cele mai tari jocuri. Rezistența fizică și cea psihică le sunt puse la încercare.

Cumpărăturile aduc noi tensiuni în casa "Mireasa"! O parte dintre concurenți sunt în dezavantaj, din cauza viciilor |Video

Trei fise, drept premiu pentru Petronela, în urma concursului, dar jocul nu s-a oprit aici. Ce a urmat si cine a ieșit învingator, vedeți accesând clipul video de mai sus, difuzat la Mireasa.

Narcisa și Costi, un paradox al sentimentelor! "N-am mai simțit niciodată așa ceva! Sunt praf"!"|Video

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Cumpărăturile aduc noi tensiuni în casa "Mireasa"! O parte dintre concurenți sunt în dezavantaj, din cauza vic... Jocul Mariei Buză a reaprins războiul între Narcisa și Petronela din emisiunea Mireasa: „Nu o să te las niciodată să-ți ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x