Antena Căutare

Cum a reacționat Gabriela de la Mireasa 6 când Simona Gherghe a vorbit despre ea în direct: „Este o mămică foarte frumoasă”

Când a anunțat task-ul cabinei telefonice din sezonul 8, Simona Gherghe a vorbit despre Gabriela Pițigoiu din sezonul 6, care a câștigat acest concurs foarte dificil.

Colaj cu Gabriela și Simona Gherghe Galerie
Simona Gherghe a amintit despre tăria Gabrielei, care a câștigat task-ul cabinei telefonice în sezonul 6 Mireasa | Antena 1 & Instagram

„Recordul îi aparține Gabrielei din sezonul 6. E de 9 ore și 41 de minute. Au stat Gabriela și Raluca. A ieșit Raluca și imediat după ea a ieșit Gabriela, câștigătoarea. Au fost extraordinare fetele amândouă. Gabriela este acum o tânără mămică foarte frumoasă și o felicităm pentru asta”, a spus Simona Gherghe în direct la Mireasa.

Ce a postat Gabriela, după ce Simona Gherghe a felicitat-o în direct la Mireasa

Gabriela a publicat și ea pe contul ei de Instagram momentul în care Simona Gherghe a amintit despre ea și despre tăria sa de la task-ul cabinei telefonice, semn că fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa se mândrește cu această realizare.

Citește și: Mireasa sezon 7, 16 mai 2023. Cum s-a derulat task-ul Cabina Telefonică. Cine a câștigat o noapte la hotel

Gabriela a repostat momentul de pe profilul unui fanpage al emisiunii Mireasa.

Gabriela și Raluca au fost finalistele task-ului cabinei telefonice în sezonul 6: „Mă deconectasem, nu mai eram aici. Mă gândeam la lucrurile care îmi făceau plăcere. Efectiv nu eram aici”, a zis Raluca. Gabriela a susținut că și ea a procedat la fel. ”Am zis e clar, lupta e a mea. Strâng din dinți”, spunea tânăra pe atunci.

Citește și: Mireasa sezon 6, 10 noiembrie 2022. Cine a câștigat proba Cabina Telefonică. Task-ul s-a terminat dimineața târziu

Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle. Cei doi au divorțat când tânăra era însărcinată

Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle s-au cunoscut în sezonul 6 Mireasa. Fostul concurent al show-ului matrimonial a fost fascinat de frumusețea tinerei. Așadar, nu a stat prea mult pe gânduri și s-a decis să afle mai multe detalii despre ea.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început timid, chiar pe platourile de filmare ale emisiunii. Aceștia au acordat o șansă relației, după ce și-au dat seama că au lucruri în comun, printre care se numără și sportul.

Parcursul lor în sezonul 6 Mireasa a fost plin de momente fericite și obstacole. Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle au fost la un pas să renunțe unul la celălalt, în urma presiunii și tensiunilor din casă.

În ciuda situațiilor dificile, cei doi au rămas împreună. Mai mult, aceștia s-au căsătorit în Marea Finală a reality show-ului. La scurt timp de la ieșirea din competiție, Valentin Harle a făcut un anunț care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Fostul concurent Mireasa anunța că el și Gabriela Pițigoiu au decis să meargă pe drumuri separate chiar în perioada în care tânăra era însărcinată. Cei doi au rămas în relații bune de dragul copilului, care a venit pe lume în urmă cu puțin timp.

Antonio și Maria, câștigătorii Mireasa sezon 7, au fost invitați la Mireasa, Capriciile Iubirii. Cum este viața lor în p... Mireasa sezonul 8, 10 noiembrie 2023. Cine a câștigat task-ul cabinei telefonice. Recordul de timp a fost doborât...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x