Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 16 mai 2023. Cum s-a derulat task-ul Cabina Telefonică. Cine a câștigat o noapte la hotel

La mijlocul nopții, Raluca și Alex au dat START probei Cabina Telefonică. S-a furat startul, au spus unii dintre concurenți. Iată cum s-a derulat proba și cine a reușit să o câștige.

concurentii de la mireasa sezon 7 in cabina telefonica Galerie
La mijlocul nopții, Raluca și Alex au dat START probei Cabina Telefonică. S-a furat startul, au spus unii dintre concurenți. | Antena 1

Înainte să înceapă task-ul, Alex și Raluca au vorbit cu concurenții. Mai târziu, Gabriela, câștigătoarea de anul trecut, a intervenit prin apel video.

”Ce faceți, cum sunteți? Aveți emoții? Cunosc sentimentul. Să știți că pentru mine a fost o experiență unică, mi-a arătat cât sunt de puternică. O să fie ceva unic, să trageți de voi.”, a zis Gabriela.

Fata le-a urat succes. ”Vă urez mult mult succes și multă răbdare”, le-a zis ea celor care au reușit să intre în cabina telefonică.

Cum s-a derulat task-ul Cabina Telefonică

Antonio, Irina, Maria, Anemona, Vlad, Cătălina, Hatice, Mihai, Andrei și Simona au reușit să intre în Cabina Telefonică. Ceilalți concurenți au spus că s-a furat startul.

Hatice chiar avea sânge pe față după ce a primit un cot în figură din partea Daianei, în nebunia care s-a creat.

După ce au urmărit imaginile, tinerii au observat că nu s-a furat startul și că toți au fost corecți.

”Am gura umflată. Nu a vrut. Nu a făcut-o intenționat, normal”, a zis Hatice despre accidentarea.

Daiana a plâns și s-a temut că gestul ei neintenționat o va supăra pe colega de competiție. Cu toate că s-a plâns de faptul că o jenează zona lovită, Hatice a înțeles, când adrenalina s-a dus, că Daiana nu a lovit-o intenționat.

În ce ordine au renunțat concurenții la task-ul Cabina Telefonică

A fost veselie în primele minute în cabina telefonică. Antonio susținea sus și tare că el va câștiga, pe când Irina prevestea că Vlad și Cătălina vor ieși primii.

”Mamă cum miroase în jos. Mori”, a zis Vlad, care părea dornic să renunțe. El i-a spus iubitei sale să iasă dacă nu se simte bine pentru că nu au rost să stea amândoi.

Însă Cătălina i-a propus să renunțe amândoi pentru a petrece orele împreună. Așa au făcut, iar ceva vreme mai târziu, au făcut gesturi menite să-i facă și pe ceilalți să abandoneze.

În emisia live din 16 mai 2023, iubita lui Vlad a susținut că a fost deranjată de comentariile răutăcioase ale concurenților. Pentru a își lua revanșa, și-au făcut gogoși, au consumat băuturi cu gheață chiar lângă cabină.

La începutul emisiunii de astăzi, 16 mai 2023, Irina a spus că se simte rău. Fetei îi este rău încă de la task, când colegii săi s-au alarmat pentru că a zis brusc că vrea să iasă.

”Dacă mai stăteam un minut, leșinam”, a zis Irina pe terasă, când mamele i-au dat apă și medicul a fost chemat.

Pentru că era evident faptul că nu e bine, Irinei i s-a permis să părăsească platoul și să stea puțin la aer.

După ce Irina a ieșit, nu a mai durat mult până Andrei și Simona au abandonat și ei. Băiatul a avut probleme cu spatele.

Spre finalul probei, concurenții au fost nevoiți să-și schimbe pozițiile. Au ridicat mâinile și le-au împreunat. Anemona a abandonat, la fel și Maria. Maria a ținut să puncteze că mai putea, dar că s-a ținut de cuvânt și a lăsat un cuplu să câștige.

Mihai a fost următorul care a plecat. Era 5:29 dimineața. Astfel, în finala probei au rămas Hatice și Antonio. De pe margine, toată lumea încerca să-l convingă pe Antonio să renunțe. ”Hai, bebe, știu că poți. Oricum pentru mine ești campioană”, a zis Hatice.

Câștigătorul probei este Antonio.

Citește și: Răsturnare de situație. Antonio a renunțat la noaptea la hotel pentru o nouă șansă în iubire. Despre ce e vorba

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezonul 4. Din ce câștigă bani Raluca și Ion Șaulescu, pe lângă job-urile de zi cu zi. Ce fac împreună în mediu... Mireasa sezon 7, 16 mai 2023. Antonio a avut de ales între trei variante după ce a câștigat task-ul Cabinei telefonice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x