Antena Căutare

Cum arăta Claudia Ciobanu la primele sale apariții televizate. Concurenta de la Mireasa a participat la X Factor 2012 | VIDEO

Claudia Ciobanu, concurenta care aduce zilnic muzica în casa Mireasa și-a încercat norocul, în 2012, la show-ul X Factor România.

Claudia Shik, fotografie intr-un compleu negru, in platoul mireasa Galerie
Claudia Ciobanu și-a încercat norocul, în 2012, la show-ul X Factor România | Antena 1

Pasiunea Claudiei pentru cântat nu mai este un mister pentru niciunul dintre fanii competiției matrimoniale Mireasa.

Însă nu toți telespectatorii și colegii de platou văd cu ochi buni faptul că bruneta fredonează zilnic piesele care-i sunt pe plac.

Încă de la începutul sezonul 2 al emisiunii, Claudia Ciobanu a fost acuzată că a ales să participe nu pentru a-și întâlni jumătatea sau ”zâmbetul”, cum îi spune ea, ci pentru a se promova.

Tânăra a recunoscut că este un prilej bun pentru a câștiga notorietate, însă a afirmat că scopul său este de a cunoaște un bărbat pe placul ei, cu care să întemeieze o familie.

Cum a arătat momentul din preselecții al Claudiei Ciobanu la X Factor 2012

În ediţia X Factor 2012 din 14 octombrie, a fost difuzată preselecţia Claudia Ciobanu, sau "Clauditza de la Oradea", cum era cunoscută, la vremea respectivă.

Bruneta a apărut îmbrăcată într-o rochiţă roz şi foarte dichisită pe scena show-ului şi a interpretat melodia "Soarele meu", care aparține formației Mandinga.

Citește și: Conflictul dintre Claudia și Ermina continuă: ”Mă despart de Ștefan și ți-l las ție”

Dezinvoltă și obișnuită cu atenția publicului, fata a dansat în faţa juraţilor, ba chiar s-a urcat provocatoare pe pupitru în faţa lui Cheloo de la Paraziţii.

"Haide, Cheloo, ştiu că-ţi place!", l-a îndemnat Claudia.

La finalul momentului, pe parcursul căruia a dansat cu foc, actuala concurentă de la Mireasa a recunoscut că este cântăreaţă la nunţi.

"Cânt oriunde. Oriunde sunt dorită şi unde mă cheamă lumea", a spus ea și a adăugat că trebuie să facă atmosferă oriunde merge: "Nunţile sunt cu lume multă şi trebuie să-i ridic pe toţi în picioare".

Citește și: Mama Claudiei a intervenit în direct. Ce i-a dezvăluit fetei despre Ștefan

Jurații au fost încântați de talentul Claudiei și a primit trei de "da".

"Se vede că ai experienţă, că eşti profesionistă", i-a spus Dan Bittman.

Vezi în materialul video de mai jos cum s-a descurcat Claudia Shik la X Factor 2012:

Ce s-a întâmplat cu Claudia Ciobanu în etapa Bootcamp a X Factor România

În următoarea fază a concursului X Factor 2012, Claudia Ciobanu a ales melodia "Te aştept să vii", a cunoscutei Mirabela Dauer.

[ivm guid=u0czRbrHGOf]

Din păcate, interpretarea ei nu a mai fost pe placul juriului. Aceștia i-au transmis că orădeanca nu a fost pe ritm şi că nici la nunţile la care merge nu ar fi acceptată cu o asemenea prestaţie.

Mireasa 2020, sezon 2. Răsturnare de situație în cazul lui Cătălin și Denisa. Ce spun cei doi despre finalul relației... Mireasa 2020, sezon 2. Ermina, acuzată că s-a comportat urât cu Claudia de Revelion. Ce s-a întâmplat, de fapt, în casă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x