Antena Căutare

Cum s-au cunoscut Andreea și Radu, foștii concurenți de la Mireasa. Cei doi se pregătesc să devină părinți

Andreea din sezonul 2 și Radu din sezonul 3 Mireasa au fost invitați în platoul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii. Cei doi au vorbit despre faptul că vor deveni părinți, dar și despre cum au ajuns să aibă o poveste frumoasă de dragoste.

Colaj cu Andreea și Radu, foștii concurenți Mireasa Galerie
Andreea din sezonul 2 și Radu din sezonul 3 Mireasa au fost invitați în platoul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii. | Antena 1

Telespectatorii au avut ocazia să-i vadă pe Andreea și Radu, foștii concurenți Mireasa, în platoul show-ului Mireasa - Capriciile Iubirii. Aceștia nu au mai apărut de o perioadă lungă de timp pe micile ecrane ale publicului, motiv pentru care prezența lor în emisiune a stârnit curiozitatea susținătorilor.

Citește și: Mireasa live. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Cei doi au pășit la Mireasa - Capriciile Iubirii cu zâmbetul pe buze și pregătiți să împărtășească cu toată lumea cele mai importante evenimente din viața lor. Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că tânăra este însărcinată în 6 luni și că urmează să devină părinți.

Cum s-au cunoscut Andreea și Radu, foștii concurenți din casa Mireasa

În cadrul emisiunii de la Antena Stars, Radu și Andreea au povestit despre cum au reușit să lege o frumoasă poveste de dragoste. Deși au fost în sezoane diferite în casa Mireasa, destinul i-a adus împreună printr-un „joc”.

Concurentul i-a dezvăluit Gabrielei Cristea că el nici nu știa de faptul că Andreea a fost concurentă în show-ul matrimonial până când nu a discutat cu aceasta despre acest aspect.

De altfel, întrebați despre cum a început relația dintre ei, Radu și partenera sa au oferit un răspuns sincer și direct. Tânăra a recunoscut că ea este cea care i-a dat cerere de urmărire în mediul online.

Citește și: Mireasa Sezonul 6, 31 august 2022. Ce băiat i-a atras atenția Anei. Miruna a primit un „cadou” din partea lui Valentin

Mai mult decât atât, Andreea a susținut că adevăratul motiv al divorțul de Alexandru, bărbatul cu care s-a căsătorit în finala sezonului 2 Mireasa, a fost violența.

„Stiți că a fost un scandal major. Niciodată nu a avut ocazia să vin să povestesc despre asta. (...) A durat ceva timp cu divorțul. Am divorțat mai mult din cauza violenței, pentru că era foarte violent.

Între timp, el ieșise din casă, noi ne-am cunoscut... Sinceră să fiu, i-am dat eu cerere de urmărire pe Instagram. Ne-am dat o întâlnire în București, dar nu era ceva serios. Eu singurică, el singurel.”, a spus Andreea.

De asemenea, Gabriela Cristea i-a adresat câteva întrebări și lui Radu. Tânărul a dezvăluit că „și-a pierdut timpul cu cine nu trebuia” până să își dea seama că Andreea este sufletul său pereche.

„Nu am niciun regret, chiar dacă a fostul totul așa de repede. Nu mă așteptam. Dintr-o joacă s-a ajuns la ceva serios. Ne-am întâlnit de vreo 3 ori”, a mai adăugat fostul concurent al sezonului 3 Mireasa.

„Problema era ca el trebuia să se întoarcă în Londra, iar eu rămâneam aici pentru că nu terminasem cu divorțul. Eram despărțită de Alexandru, dar actele de divorț nu erau finalizate. M-am trezit cu el la Pitești, am vorbit serios despre ce ne dorim. Trecusem printr-o perioadă de „depresie”, mă îngrășasem foarte mult.”, a mărturisit Andreea.

Fosta concurentă a sezonului 2 Mireasa a susținut că Radu este cel care a motivat-o să treacă peste perioada dificilă și să scape de kilogramele în plus.

„În octombrie mi-a luat bilet de avion, iar de atunci nu ne-am mai despărțit niciodată.”, a mai zis ea.

Mireasa live. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY... Mireasa 2021, sezonul 3. Cum se înțelege acum Izabela cu părinții lui Blaze. Ce planuri au ce doi de viitor: „O să merge...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x