Antena Căutare

Mireasa Sezonul 6, 31 august 2022. Ce băiat i-a atras atenția Anei. Miruna a primit un „cadou” din partea lui Valentin

Fetele au avut o discuție despre concurenții sezonului 6 Mireasa. Roxana, Ana și Miruna le-au povestit celorlalte fetele despre primele impresii pe care și le-au făcut în urma întâlnirilor cu băieții. Hai să vezi pe cine a pus ochii Ana, dar și ce „cadou” a primit Miruna din partea lui Valentin.

Colaj cu Simona Gherghe, Ana și Miruna la Mireasa Galerie
Fetele au avut o discuție despre concurenții sezonului 6 Mireasa | Antena 1

Alte trei fete au avut ocazia să-i cunoască pe băieți în ediția de miercuri, 31 august 2022, din sezonul 6 Mireasa. Aceasta sunt Roxana, Miruna și Ana. Cele trei au reușit să acapareze atenția concurenților cu poveștile lor de viață, frumusețea deosebită și felul carismatic.

La scurt timp de la întâlnirea cu băieții, concurentele nu au ezitat să le povestească celorlalte colege despre aceștia. Miruna și Ana nu au ezitat să dea de înțeles că se simt atrase de un anumit băiat.

Ana din sezonul 6 Mireasa a pus ochii pe Andrei

În urma discuției pe care a avut-o cu celelalte concurente care nu au cunoscut încă băieții, Ana s-a decis să mărturisească faptul că a pus ochii pe Andrei. Aceasta a dezvăluit că îi place cum arată, dar și modul în care gândește acesta.

Citește și: Mireasa Sezonul 6, 30 august 2022. Damaris Turuș și Rustem Sebaidin au ieșit la date. Cu ce impresii au rămas

„Am avut o impresie foarte bună despre majoritatea băieților. Mi-a atras atenția Andrei. Cred că el mi-ar accepta toate condițiile. În rest, băieții sunt împărțiți. Unii ar accepta faptul că am un copil, alții nu”, i-a mărturisit tânăra Simonei Gherghe.

Miruna din sezonul 6 Mireasa a primit un „cadou” din partea lui Valentin, după ce s-au văzut

După discuția pe are au purtat-o ca „între fete”, concurentele au revenit în platoul Mireasa alături de Simona Gherghe, unde prezentatoarea TV le-a întrebat pe fiecare în parte despre primele impresii pe care le au în ceea ce privește băieții.

Deși nu voia să spună băiatul de care se simte atrasă, Miruna a mărturisit că ar vrea să-l cunoască mai bine pe Valentin, băiatul alături de care a ieșit la un blind date.

Citește și: Mireasa Sezonul 6, 31 august 2022. Ana a avut un blind date cu George. De ce a decis concurenta să pună punct întâlnirii

„Toți băieții sunt plăcuți la prima vedere. (...) Niciodată nu observ dacă cineva mă place, cu asta o problemă și îmi pare rău. Am fost foarte atență la el și am observat că și-a schimbat cămașa în pauza publicitară.”, a spus ea, vizibil emoționată.

De asemenea, concurenta a declarat că tânărul i-a oferit și un „cadou”, după ce s-au văzut: un șervețel. Aceasta a rămas surprinsă de gestul neașteptat al băiatului.

Mireasa Sezonul 6, 31 august 2022. Ana a avut un blind date cu George. De ce a decis concurenta să pună punct întâlnirii... Mireasa live. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x