Antena Căutare

Cum s-au pozat Andreea din sezonul 2 și Radu de la Mireasa sezon 3, după ce s-au declarat un cuplu

Andreea de la Mireasa sezon 2 și Radu, concurent din sezonul 3 s-au declarat în urmă cu o săptămână cuplu! Cei doi și-au surprins fanii cu anunțul făcut, iar la scurt timp au arătat și cât de mult țin unul la celălalt. Ipostază tandră în care s-au fotografiat.

colaj de fotografii cua ndreea si radu la mireasa Galerie
Andreea de la Mireasa sezon 2 și Radu, concurent din sezonul 3 s-au declarat în urmă cu o săptămână cuplu! Cei doi și-au surprins fanii cu anunțul făcut, iar la scurt timp au arătat și cât de mult țin unul la celălalt. Ipostază tandră în care s-au fotografiat. | Mireasa

Surprizele se țin lanț de concurenții și de foștii concurenți Mireasa. Cum viața este imprevizibilă, drumul Andreei cu a lui Radu s-a intersectat pe parcurs, în afara show-ului matrimonial, acolo unde cei doi și-au dat seama că se potrivesc unul cu celălalt.

Cum s-au fotografiat Radu și Andreea, după ce s-au declarat cuplu

Când nimeni nu se aștepta la așa veste, Radu a confirmat că formează un cuplu cu Andreea, cea care, după un mariaj neîmplinit cu Alexandru, și-a găsit liniștea în brațele lui Radu.

Dragostea nu i-a surâs nici lui Radu în timpul competiției. Băiatul a încercat să se apropie de Alina, dar fără sorți de izbândă.

Citește și: Mireasa sezon 3. Alin, mesaj la aniversarea cu partenera sa, Cosmina. Ce a transmis și cum s-a pozat în brațele iubitei

Când timpul amândurora în căutarea iubirii s-a scurs, destinul i-a găsit la jumătatea drumului, acolo unde amândoi erau deschiși către o nouă idilă.

De curând, Andreea a plecat în Anglia, locul în care s-a stabilit Radu de puțin timp. E lesne de înțeles că cei doi petrec clipe fabuloase împreună și oricât și-ar dori admiratorii să-i vadă mai mult, ei mențin cât se poate discreția.

Cu toate acestea, din când în când, mai postează câte o imagine, spre bucuria celor care abia așteaptă să-i vadă și să afle ce mai fac.

Andreea a plecat de dor în Anglia, la Radu

Se pare că norocul le-a surâs amândurora și, chiar dacă nu s-au cunoscut în casa Mireasa, cei doi foști concurenți și-au refăcut viața împreună.

Andreea, originară din Pitești, nu a mai suportat distanța care-i despărțea, așa că a decis să meargă în Londra, acolo unde Radu s-a stabilit de ceva vreme.

Tânăra a filmat totul și a postat pe rețelele de socializare, fără să ofere, însă, detalii despre relația lor. Cel care a recunoscut faptul că sunt împreună a fost Radu, care a reportat o imagine cu ei publicată de un fan page, și a notat că sunt un cuplu.

Citește și: Mireasa sezon 2. Claudia a împlinit 34 de ani. Cum s-a fotografiat în brațele iubitului ei și ce rochie a îmbrăcat

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De-a lungul primei seri a Andreei, în Londra și alături de Radu, cei doi au făcut mai multe postări pe conturile de Instagram. Acestea au ajuns și pe Grupul Oficial al emisiunii Mireasa, acolo unde telespectatorii s-au bucurat pentru fericirea lor.

Mireasa sezon 3. Alin, mesaj la aniversarea cu partenera sa, Cosmina. Ce a transmis și cum s-a pozat în brațele iubitei... Mireasa 2021, sezon 4. Ion i-a zis lui Carmen că vrea să o cunoască mai bine. Fata a refuzat, dar a trimis ulterior o sc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x