Antena Căutare

Delia și Liviu, câștigătorii sezonului 9 Mireasa, s-au mutat din țară. Unde locuiesc acum și cu ce se ocupă

Liviu s-a filmat singur și a dezvăluit că el și Delia nu mai locuiesc în România. Câștigătorii sezonului 9 Mireasa s-au mutat din țară și încearcă să pună bazele unei familii peste hotare.

Galerie
Unde locuiesc Liviu și Delia acum. Cu ce se ocupă câștigătorii sezonului 9 Mireasa | Antena 1

În urmă cu doar câteva zile, Liviu a făcut un live pe TikTok în care a anunțat că el și Delia s-au mutat din țară. La mai bine de o lună de când au devenit câștigătorii sezonului 9 Mireasa, tinerii încearcă să pună bazele familiei lor în Marea Britanie.

După încheierea show-ului matrimonial, Liviu și Delia au mers într-o vacanță, prin mai multe locuri din țară. Ei s-au bucurat de „luna de miere” în România, și-au vizitat familiile, iar acum au plecat în cautarea unui trai mai bun peste hotare.

Citește și: Delia și Liviu, câștigătorii sezonului 9 Mireasa, veste importantă la Capricii. Ce anunt au făcut: „E cu ochi?!”

Unde locuiesc Liviu și Delia acum. Cu ce se ocupă câștigătorii sezonului 9 Mireasa

Articolul continuă după reclamă

Delia și Liviu, câștigătorii sezonului 9 Mireasa, s-au mutat în Marea Britanie. Cei doi locuiesc în casa în care fata stătuse și înainte de participarea în cadrul show-ului matrimonial, alături și de fratele acesteia.

„Suntem în Anglia. Acasă la Delia, să zic. Unde a locuit în trecut”, a spus acesta.

„Am pregătit împreună cu fratele Deliei (n.r. mâncare). Eu mai puțin, el mai mult de data asta. Nu pot să mă laud cu ceva ce n-am făcut. Am făcut niște orez cu legume și niște vită. La mine acasă am mâncat destul de nesănătos.

Foarte bine ne înțelegem. Nu suntem frați, dar se înțelegem foarte bine. Am fost și la sală ieri împreună”, a mărturisit Liviu de la Mireasa sezon 9 în live-ul de pe rețelele sociale.

În timp ce soția lui a revenit la fostul loc de muncă, un depozit de haine, băiatul a explicat că el nu s-a angajat încă nicăieri pentru că au trecut doar câteva zile de când s-au stabilit acolo. Cu toate acestea, până își va găsi un job stabil, aceasta mai muncește cu ziua.

„Mâine mă duc și eu să lucrez ceva în construcții. Mâine dimineața la ora 7. De abia aștept. Mi-am găsit ceva, să ajut pe cineva. Avem trei zile de când suntem aici. Aștept să îmi vină actele și după mergem înainte”, a mai zis câștigătorul sezonului 9 Mireasa.

Liviu i-a liniștit pe internauții care au întrebat de ce se filmează singur, explicându-le că soția lui este la serviciu și urmează să ajungă acasă.

„Îmi place foarte mult aici. E fix ceea ce îmi doresc eu. Nu oraș mare, aglomerat să stai să te încurci. E chiar liniștit (...) E proape de Lester (...) Eu mă acomodez oriunde merg foarte repede. Mă simt ca acasă”

Întrebat de internauți și despre doamna Viorica, băiatul a dezvăluit că doar ce i-a cumpărat un telefon nou pentru a ține legătura pe rețelele sociale.

Citește și: Mireasa: Confesiuni cu Delia și Liviu. Ce spun câștigătorii că vor face cu premiul și ce a zis fata despre prietenia cu Laura

Cum a început povestea de dragoste dintre Delia și Liviu

Povestea de dragoste dintre Delia și Liviu a început să prindă contur când ambii au avut parte de un eșec pe plan sentimental în casa Mireasa. La începutul sezonului 9 Mireasa, Liviu a intrat într-o relație cu Iuliana, iar Delia a avut apropieri cu Dediș. Lucrurile nu au funcționat în această formulă. Când Delia a mărturisit că simte o chimie față de Liviu, tânărul a confirmat că sentimentul e reciproc. Cei doi au început să se cunoască și au descoperit că se potrivesc. După primu sărut, Liviu i-a mărturisit Deliei că nu s-a mai simțit niciodată atât de îndrăgostit. Doamna Viorica, mama lui Liviu, a plăcut-o de la început pe Delia și le-a fost alături celor doi de-a lungul sezonului 9 Mireasa.

Un moment dificil pentru cei doi a fost când și-au făcut unul altuia mărturisiri grele din trecut. În ciuda dezvăluirilor, cei doi și-au promis că vor fi alături unul de altul, indiferent de circumstanțe. Un moment care le-a consolidat relația a fost cel în care Liviu a câștigat task-ul cabinei telefonice, fata fiindu-i alături toată noaptea încurajându-și iubitul. Momentul logodnei a fost unul special, la Maramureș. După o călătorie cu Mocănița, Delia și Liviu au dansat purtând straie populare, iar la un moment dat Liviu s-a așezat în genunchi și și-a întrebat iubita dacă vrea să fie soția lui. Delia a fost foarte emoționată când a auzit întrebarea și înainte de mult așteptatul „Da”, fata a izbucnit în lacrimi. După un sezon în care s-au îndrăgostit, s-au cunoscut, s-au susținut și și-au făcut planuri de viitor împreună, Delia și Liviu au decis să se căsătorească în Finala Mireasa și să devină familia Negrea.

Cristian Marinescu și Deni Stavăr, scandal uriaș în mediul online. Ce au de împărțit cei doi foști concurenți Mireasa... Mireasa sezon 10, 26 august 2024. Gabriel și Alexandru, ceartă la cuțite. Care a fost motivul disputei dintre cei doi co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x