Doamna Ana și Ermina, scandal din cauza rufelor și vaselor nespălate. Ce cuvinte grele și-au aruncat acestea

Conflictul dintre doamna Ana și Ermina se amplifică. De această dată, de vină sunt hainele și vasele care rămân nespălate în casa mamelor și a fetelor.

Conflictul dintre doamna Ana și Hermina se amplifică. De această dată, de vină sunt hainele și vasele care rămân nespălate în casa mamelor și a fetelor.

Captura TV

Doamna Geta a spus că Mia spală doar vasele pe care le murdărește și le ocolește pe celelalte. Imediat, mama lui Radu a adăugat că și Ermina, mătușa lui Ionuț, procedează la fel.

”Doamne iartă-mă, mi-am dat seama ce harnică și curată. Păi vii tu cu tot geamantanul să ți-l speli aici, mă?! Alea au fost haine împuțite pe acolo prin casă”, a spus doamna Ana, care a adăugat că articolele aveau un miros tare neplăcut.

”Toți veganii care sunt aici nu spală vasele”, a venit replica doamnei Geta, care a fost completată de mama lui Radu. ”Sunt împuțiți”, a afirmat ea.

După difuzarea materialului, Ermina s-a simțit vizată și a explicat situația cu geamantanul.

”La pensiune, în ultima zi, am spălat o pereche de colanți și erau uzi. Când ne-au anunțat să plecăm, i-am băgat în geantă. Aici am fost controlați în bagaje și s-au tot mutat. Automat, ei stând uzi acolo, au prins iz și eu am spălat pe rând hainele. Cred că la asta s-a referit”, a explicat doamna Ermina.

Nu a durat mult și spiritele s-au încins, iar una dintre mame a părăsit platoul. Ce anume a deranjat-o atât de tare, vezi în videoclipul următor:

Ultimele știri