Antena Căutare

Familia Mireasa | Povestea continuă. Mama Antoniei o încurajează să fie o ”jucătoare”. La ce se referă

Mama Antoniei a intrat în casa Mireasa în Gala de vineri, 15 martie 2024. Ea a venit pentru a petrece timp cu fiica sa și cu Valentin.

colaj de imagini cu antonia si mama ei Galerie
Mama Antoniei a intrat în casa Mireasa în Gala de vineri, 15 martie 2024. Ea a venit pentru a petrece timp cu fiica sa și cu Valentin. | Antena 1

Mama Antoniei a încurajat-o să privească show-ul Mireasa ca pe un joc. Mai multe detalii în materialul video de mai jos.

Familia Mireasa | Povestea continuă. Mama Antoniei o încurajează să fie o ”jucătoare”. La ce se referă

”Te gândești că spațiul ăsta în care ești e un spațiu închis? Mama, tu ești un copil deștept. Tu îți dai seama despre ce este vorba, da? Ești afară, în viața reală? Ești într-o competiție, aici este multă presiune.

Te gândești că este presiune doar asupra ta. Este presiune și asupra lui. Ăsta e un joc psihologic, trebuie să te prinzi de anumite lucruri și să fii în competiție, precum ți-am zis. Eu vreau să te întreb pe tine ceva, e important. Îți dorești să rămâi în competiția asta? Dacă îți dorești să rămâi în competiția asta, te rog să te comporți ca un concurent, ca o jucătoare. Trebuie să știi să joci”, a zis mama Antoniei.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Ce a spus Cristi despre Eliza, după ce a ieșit din competiție: ”Nu plâng, am emoții. Doar atât”

Mai târziu, în living apărea și Valentin. Mama Antoniei îl întreba și pe el dacă dorește să continue la Mireasa.

”Nu există prietenii. Ăsta e un joc, voi trebuie să vă comportați ca atare, dacă vreți să avansați ca un cuplu, să rămâneți aici. Să jucați corect, fairplay.”, a mai spus femeia.

La un moment dat, când mama fetei îi explica ce ar fi trebuit să facă atunci când Antonia a descoperit poza care nu o avantaja, Antonia s-a enervat și s-a ridicat.

”Degeaba vorbești frate că nu... e greu”, a spus concurenta, nervoasă. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Cine e Antonia de la Mireasa 9 și ce povestea de viață are. Ce a dezvăluit despre trecutul ei

Antonia are 27 de ani, e din București, a studiat Arte și e artist tatuator. Primul loc a fost într-un cazino și a locuit în mai multe țări, dar nu s-a adaptat.

Părinții sunt divorțați de când avea 2 ani. Nu s-a recăsătorit niciunul, a rămas inițial cu tatăl, apoi s-a mutat la mama. Consideră că datorită mamei s-a construit ca persoană, așa cum își dorea.

A renunțat la facultate, specializarea Modă la UNARTE, pentru că nu îi plăcea felul în care se preda. Spune că a avut discuții în contradictoriu cu profesorii.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Madi se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani

Consideră că e timpul să-și pună viața în ordine, dorește să se căsătorească, știe până și cum vrea să arate în ziua cea mare. Partenerul ideal ar trebui să fie înalt, bărbat alpha, însă importantă e energia și chimia cu acesta. Își dorește un iubit glumeț, cu suflet bun, care să iubească animalele. Antonia afirmă că are o slăbiciune pentru atleți.

A avut relații doar cu băieți mai mici, așa că nu exclude posibilitatea de a fi atrasă de un bărbat mai tânăr.

Mireasa sezonul 8. Madi se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani... Mireasa, sezon 8. Cum a răspuns Daria, după ce s-a speculat că s-ar fi căsătorit în secret cu Adrian. Cei doi vor fi naș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x