Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Ce a spus Cristi despre Eliza, după ce a ieșit din competiție: ”Nu plâng, am emoții. Doar atât”

Cristi a făcut mărturisiri în primul live după ieșirea de la Mireasa. Iată ce a spus despre Eliza.

colaj de imagini cu cristi de la mireasa Galerie
Cristi a făcut mărturisiri în primul live după ieșirea de la Mireasa. Iată ce a spus despre Eliza.

După ce a fost eliminat, Cristi a plecat direct acasă. A luat avionul, iar de la aeroport a fost luat de către sora sa.

Mireasa sezonul 9. Ce a spus Cristi despre Eliza, după ce a ieșit din competiție: ”Nu plâng, am emoții. Doar atât”

În drum spre casă, fostul concurent de la Mireasa a făcut live pe contul său de Instagram. A primit o mulțime de mesaje despre Eliza, așa că s-a văzut nevoit să facă mai multe precizări. El a zis că a fost deranjat de faptul că fata l-a nominalizat.

”Mi-a plăcut Eliza, nu zic că nu. Simțeam chestia asta, dar dacă eu atât am simțit și atât am putut. Decât să fi format, să mă forțez, oricum nu mai voiam să rămân pentru că simțeam că nu mai pot acolo. Nu-mi place să dau în oameni, sunt bun, nu-mi plac chestiile astea.”, a zis Cristi.

Întrebat dacă s-ar întoarce la Mireasa dacă Eliza l-ar chema, băiatul a zis: ”Nu, nu. Nu cred. Mai mult ca sigur nu. (...) Nu a greșit Eliza, dar asta am simțit, că nu ne potriveam.”

Citește și: Mireasa sezonul 9. Mesajul postat de Cristi după eliminare. Ce a anunțat în urmă cu scurt timp

După acest moment, Cristi s-a emoționat. ”Chiar nu-mi vine să cred. Chiar vă mulțumesc frumos, sunteți 253 de oameni. Mă bucur că am fost eu, chiar mă bucur pentru asta. Nu sunt eu cel mai cel, nu am vorbele mereu la mine, mă exprim ca la mine în zonă.”

Câteva minute mai târziu, fericit că e apreciat și primește mesaje frumoase, băiatul avea lacrimi în ochi. ”Nu plâng, am emoții. Doar atât”, a explicat el când internauții l-au întrebat dacă lăcrimează.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Cine e Cristi, noul concurent, și ce poveste are. A povestit totul cu zâmbetul pe buze

Cristi are 26 de ani, este din Oradea. Își împarte timpul între muzică și ferma părinților. În timpul liber cântă la saxofon, la evenimente. În timpul săptămânii, de luni până vineri, îi ajută pe părinții lui la fermă.

Locuiește cu părinții, muncește de la 18 ani. După ce a terminat liceul, a început să meargă la evenimente. ”Îmi place să muncesc. Am muncit ca șofer și orice meserie. Nu îmi e rușine. Sunt instrumentist, cânt la saxofon, instrumentul meu de bază. La Liceul de Arte am terminat canto popular. După m-am mutat la instrument clasic.”, a spus el.

Cristi a afirmat că la Mireasa a venit ”pentru fete”: ”Am venit pentru fete, să cunosc și eu pe cineva. Am venit să ne distrăm, că vedem ce va fi va fi, ce nu o fi n-o fi, asta e. Trebuie să le cunosc pe toate, n-am din astea. Că e urâtă, că e grasă, că e slabă, fie cum o fi, de treabă să fie. Ar trebui să fie ca mine, mă simt așa de modă veche pe lângă alții de vârsta mea.”

Citește și: Mireasa sezonul 9. Doamna Daniela susține că vrea ca Laura și Cristian să se certe: ”Să izbucnească, să vedem despre ce e vorba”

Aleasa inimii lui ar trebui să fie gospodină, de casă, harnică, să știe ce vrea, muncitoare, să fie împreună la bine și la greu. Cel mai mult la o fată îl interesează caracterul, să fie sociabilă, deschisă, să o simtă ca fiind ce trebuie. Așa că nu contează cum arată.

Nu ar accepta o femeie cu copil sau care a făcut videochat. Îi plac copiii, însă nu se simte pregătit pentru a avea grijă de unul.

Familia lui Cristi e una modestă, de la țară, cu animale. Părinții au muncit de la vârste fragede. Și-ar dori o relație ca a lor.

”S-au certat, s-au certat rău de tot, a doua zi nu mai aveau nicio treabă”, a povestit el.

A avut două relații serioase, ambele de doi ani. Cu a doua iubită a locuit, însă lucrurile nu au mers cum își doreau ei. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezonul 9. Mesajul postat de Cristi după eliminare. Ce a anunțat în urmă cu scurt timp... Mireasa sezonul 8. Madi se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x