Antena Căutare

Finala Mireasa 2020 sezon 2. Foștii concurenți, secrete din afara casei. De ce s-au despărțit Denisa și Cătălin

Foștii concurenți ai sezonul 2 Mireasa au venit în Marea Finală pentru a-și susține colegii. Alături de ei au venit și familiile concurenților.

denisa si catalin aflati la finala mireasa 2020 sezon 2 unde au spus de ce s-au despartit Galerie
De ce s-au despărțit Denisa și Cătălin | Antena 1

Printre ei s-au aflat Cătălin și Denisa, care s-au revăzut pentru prima dată după ce s-au despărțit. Întrebată de Simona Gherghe de ce s-au despărțit, cu toate că păreau bine împreună, Denisa a clarificat lucrurile.

”Nu s-a întâmplat nimic grav. Am decis amândoi să nu mai continuăm”, a spus Denisa.

Cătălin nu a comentat declarația fostei sale iubite, însă a vorbit despre acest subiect la scurt timp după ce despărțirea a avut loc.

De ce nu mai formează Denisa și Cătălin un cuplu

Se pare că tinerii nu au petrecut timp împreună după ieșirea din competiția Mireasa, lucru care le-a afectat relația.

Citește și: Finala Mireasa 2020, sezon 2. Cum arată ținutele mirilor și mireselor

Ba mai mult, Denisa îl acuză pe Cătălin de faptul că a reluat legătura cu Nicole, fapt pe care băiatul l-a recunoscut.

”I-am spus e job-ul tău, înțeleg, dar măcar o pauză să iei să-mi trimiți un mesaj, să-mi spui să ne vedem. Eu o căutam cu mesaje și telefoane la care nu răspundea. Am înțeles că a mai vorbit cu fostul. Am vorbit cu Nicole, dar am recunoscut.

Citește și: Imagini din casa Mireasa sezon 2 cu doar câteva ore înainte de Marea Finală. Cum s-au pregătit fetele și băieții

Nu știu cum a aflat, dar voiam să vorbesc față în față cu ea. Ne-am văzut doar de 2 ori de când am ieșit. O dată duminică dimineața și luni. Mi s-a părut dubios. De atunci nu am mai vorbit. A zis că am vorbit cu Nicole. O respect că e femeie și îi respect deciziile, dar eu cumva nu pot să merg înainte cu ea. Cum să ne cunoaștem dacă nu ne vedem”, a mai spus Cătălin la scurt timp după despărțire.

Finala Mireasa 2020, sezon 2. Cum arată ținutele mirilor și mireselor... Finala Mireasa 2020 sezon 2. David și Andra și-au promis iubire. Cum au sunat jurămintele lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x