Finala Mireasa 2020 sezon 2. Foștii concurenți, secrete din afara casei. De ce s-au despărțit Denisa și Cătălin

Foștii concurenți ai sezonul 2 Mireasa au venit în Marea Finală pentru a-și susține colegii. Alături de ei au venit și familiile concurenților.

De ce s-au despărțit Denisa și Cătălin

Antena 1

Printre ei s-au aflat Cătălin și Denisa, care s-au revăzut pentru prima dată după ce s-au despărțit. Întrebată de Simona Gherghe de ce s-au despărțit, cu toate că păreau bine împreună, Denisa a clarificat lucrurile.

”Nu s-a întâmplat nimic grav. Am decis amândoi să nu mai continuăm”, a spus Denisa.

Cătălin nu a comentat declarația fostei sale iubite, însă a vorbit despre acest subiect la scurt timp după ce despărțirea a avut loc.

De ce nu mai formează Denisa și Cătălin un cuplu

Se pare că tinerii nu au petrecut timp împreună după ieșirea din competiția Mireasa, lucru care le-a afectat relația.

Citește și: Finala Mireasa 2020, sezon 2. Cum arată ținutele mirilor și mireselor

Ba mai mult, Denisa îl acuză pe Cătălin de faptul că a reluat legătura cu Nicole, fapt pe care băiatul l-a recunoscut.

”I-am spus e job-ul tău, înțeleg, dar măcar o pauză să iei să-mi trimiți un mesaj, să-mi spui să ne vedem. Eu o căutam cu mesaje și telefoane la care nu răspundea. Am înțeles că a mai vorbit cu fostul. Am vorbit cu Nicole, dar am recunoscut.

Citește și: Imagini din casa Mireasa sezon 2 cu doar câteva ore înainte de Marea Finală. Cum s-au pregătit fetele și băieții

Nu știu cum a aflat, dar voiam să vorbesc față în față cu ea. Ne-am văzut doar de 2 ori de când am ieșit. O dată duminică dimineața și luni. Mi s-a părut dubios. De atunci nu am mai vorbit. A zis că am vorbit cu Nicole. O respect că e femeie și îi respect deciziile, dar eu cumva nu pot să merg înainte cu ea. Cum să ne cunoaștem dacă nu ne vedem”, a mai spus Cătălin la scurt timp după despărțire.

Ultimele știri