Antena Căutare

Finala Mireasa, sezon 8. Primul mesaj al lui Marius, după ce el și Ioana au câștigat marele premiu. Ce a postat în online

Marius a publicat un mesaj în mediul onlie, la 6 ore după ce el și Ioana au fost desemnați câștigătorii sezonului 8 Mireasa.

Colaj cu Marius și Ioana Galerie
Marius a publicat un mesaj în mediul onlie, la 6 ore după ce el și Ioana au fost desemnați câștigătorii sezonului 8 Mireasa. | Antena 1

Marius și Ioana sunt câștigătorii sezonului 8 Mireasa. La câteva ore după ce au ridicat cecul de 40.000 de euro, tânărul a publicat un scurt mesaj pe rețelele sociale.

Citește și: Finala Mireasa sezonul 8. Ioana și Marius au spus ”DA” și s-au cununat în fața familiilor. Cum a început povestea lor

Ce a postat Marius la câteva ore după ce el și Ioana au câștigat marele premiu Mireasa

Marius și Ioana nu și-au mai încăput în piele de bucurie când au aflat că sunt marii câștigători ai sezonului 8 Mireasa. Tânărul și-a luat soția în brațe și a strâns-o cu foc. Ficare gest, mimică și mișcare arătau cât de bucuroși au fost de anunțul Simonei Gherghe.

Tânărul a postat un mesaj pe rețele sociale în care a mărturisit că 22 decembrie 2023 a fost cea mai importantă zi din viața sa.

„Astăzi este cea mai importantă zi din viața mea pentru că am spus DA în fața primarului și sunt în drum spre casă alături de soția mea iubită”, a scris Marius pe Instagram. Mesajul a fost distribuit și pe contul de Instagram al soției sale.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 11 decembrie 2023. Imagini de la cererea în căsătorie a lui Marius și a Ioanei. Surpriza a fost totală

Marius și Ioana au câștigat sezonul 8 Mireasa

După ce au trăit emoțiile, provocările și toate sentimentele intense oferite de experiența Mireasa, cinci cupluri au decis să se căsătorească în Marea Finală Mireasa - Iubire Infinită. Ana și Daniel, Madi și Sergiu, Ioana și Marius, Bia și Robert, dar și Liviu și Bogdana au spus un „Da” hotărât și s-au căsătorit civil pe 22 decembrie 2023. Dintre cele cinci cupluri care s-au căsătorit, numai unul a obținut titlul de „Cuplu câștigător al sezonului 8 Mireasa”, precum și cecul de 40.000 de Euro. Publicul Mireasa a avut la dispoziție 12 zile pentru a vota cuplul favorit, atât prin SMS, cât şi pe platforma mireasa.a1.ro și prin intermediul aplicației Antena 1.

Clasamentul făcut public de gazda reality show-ului Mireasa, Simona Gherghe, a arătat astfel:

Locul 5 - Bogdana și Liviu
Locul 4 - Bianca și Robert
Locul 3 - Madi și Sergiu
Locul 2 - Ana și Daniel
Locul 1 - Ioana și Marius

La finalul unei zile încărcate de emoţie, Ioana şi Marius pot spune că şi-au împlinit un vis: „Dragostea învinge mereu”, a exclamat tânărul după ce a aflat că el și soția sa au câștigat sezonul opt al reality show-ului Mireasa. Chiar dacă un singur cuplu a câștigat banii, celelalte cupluri pot spune că se simt și ele câștigate, pentru că și-au găsit jumătatea, s-au căsătorit și timp de 4 luni au trăit o experiență intensă din care au avut foarte multe de învățat.

Ioana și Marius s-au căsătorit în Finala sezonului 8 Mireasa

Ioana și Marius formează ultimul cuplu logodit din sezonul 8 Mireasa. Fata a avut mai mulți pretendenți la începutul parcursului ei în competiție. După ce a încercat să-i cunoască pe băieții care și-au exprimat intenția față de ea, aceasta l-a ales pe Marius. Primul lor sărut a avut loc la o petrecere din casa Mireasa și primul „Te iubesc” a venit și el curând. Relația lor a fost pusă la încercare când Ioana a aflat că iubitul ei are un trecut tumultos. Tânăra a decis să se concentreze pe prezentul fericit și pe viitorul pe care îl pot construi împreună și nu a renunțat la Marius. Concurentul Mireasa a cerut-o în căsătorie pe Ioana la un restaurant, după o ședință foto de Crăciun. Fata a primit un răvaș pe care scria „Vrei să fii soția mea?”. Vizibil emoționată, Ioana a răspuns „Da”. Cei doi logodiți au luat decizia de a păși în fața ofițerului stării civile în Finala de pe 22 decembrie 2023 și au și câștigat competiția.

Emoționați, Ioana și Marius și-au jurat iubire în finala Mireasa. Cei doi și-au făcut jurăminte superbe.

Ioana: Dragul meu iubit, ai intrat în viața mea atunci când mă așteptam mai puțin. Ești bărbatul visurilor mele, omul care mă iubește și susține condiționat. Eu sunt femeia care îți promite că va fi lângă tine necondiționat, la bine și la greu. Lângă mine te vei simți acasă. Am trecut printr-un amalgam de sentimente, dar am rămas împreună și ne iubim pe zi ce trece tot mai mult. Știu sigur că mână de mâna vom putea construi un mare imperiu. Te iubesc.

Marius: Tu, Ioana, o fată sufletistă, plină de viață, ai reușit să alimentezi această epavă ce eram eu. Te admiram în tăcere. Aș fi regretat dacă nu aș fi turat motoarele să te cuceresc. Te invit într-o croazieră... În călătoria noastră, ne vom ține acoperiș unul altului. Vom naviga, ghidați de către cele 3 stele care ne luminează căsnicia.

Finala Mireasa sezon 8, 22 decembrie. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 euro... Finala Mireasa, sezon 8. Care au fost procentele de vot. Ce diferență a existat între Ioana-Marius și Ana-Daniel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x