Antena Căutare

Finala Mireasa sezon 8, 22 decembrie. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 euro

Simona Gherghe a anunțat cine sunt câștigătorii sezonului 8 Mireasa -Iubire Infinită. Finala de pe 22 decembrie 2023 s-a încheiat și un singur cuplu a ridicat cecul de 40.000 euro.

Colj cu concurenții Mireasa Galerie
Ioana și Marius sunt câștigătorii sezonului 8 Mireasa | Antena 1

Sezonul 8 Mireasa - Iubire Infinită s-a desfășurat de-a lungul a 4 luni. Pe 28 august 2023 8 fete și 8 băieți intrau în competiție, dornici să-și găsească sufletul pereche și să aibă parte de experiențe inedite. Unii și-au îndeplinit visul, în timp ce alții au constatat că încă nu le-a venit timpul pentru căsătorie. De-a lungul celor 4 luni, unii concurenți au părăsit casa la decizia publicului Mireasa, iar alții au intrat în emisiune, în calitate de noi concurenți.

După ce au trăit emoțiile, provocările și toate sentimentele intense oferite de experiența Mireasa, 5 cupluri au decis să se căsătorească în Marea Finală Mireasa - Iubire Infinită. Ana și Daniel, Madi și Sergiu, Ioana și Marius, Bia și Robert, dar și Liviu și Bogdana au spus un „Da” hotărât și s-au căsătorit civil pe 22 decembrie 2023. Dintre cele 5 cupluri care s-au căsătorit, numai unul a obținut titlul de „Cuplu câștigător al sezonului 8 Mireasa”, precum și cecul de 40.000 de euro.

Citește și: Finala Mireasa sezon 8, 22 decembrie. Cum a arătat dansul mirilor. Momente superbe pe ring, alături de cei dragi

Cine a câștigat sezonul 8 Mireasa - Iubire Infinită. Cuplul care a primit cecul de 40.000 de euro

Timp de 4 luni, fanii Mireasa au privit emisiunea live de la 14:00 la 17:00, s-au uitat și în AntenaPLAY pentru a vedea ce fac concurenții în casă, dar au privit și seara analizele situațiilor din competiție, la Mireasa, Capriciile Iubirii. Văzând poveștile de dragoste care s-au înfiripat în casa Mireasa, fanii emisiunii și-au ales favoriți, pe care i-au votat în fiecare săptămână, dar mai ales în Finala sezonului.

La Finalul emisiei live de Mireasa de pe 22 decembrie 2023 Simona Gherghe a anunțat verdictul. Publicul Mireasa a avut la dispoziție 12 zile pentru a vota cuplul favorit.

Telespectatorii și-au putut exprima alegerea prin SMS la 1272, platforma mireasa.a1.ro și Aplicația Antena 1.

Alegerea telespectatorilor a fost anunțată de Simona Gherghe în încheierea Finalei Mireasa sezon 8. Cele 5 cupluri care s-au căsătorit în Finala sezonului 8 Mireasa s-au adunat în jurul tortului miresei. După tăierea tortului, prezentatoarea Mireasa a anunțat cine sunt câștigătorii sezonului 8. Cei doi tineri care au primit majoritatea voturilor din partea fanilor Mireasa au fost desemnați câștigători și au primit cecul în valoare de 40.000 de euro, care le va fi de ajutor la început de drum în noua lor viață împreună.

Ioana și Marius sunt câștigătorii sezonului 8 Mireasa - Iubire Infinită

Emoțiile au atins cote maxime în timp ce Simona Gherghe a citit clasamentul publicului.

Iată cine sunt câștigătorii aleși de publicul Mireasa și cum arată clasamentul:

Locul 5 - Bogdana și Liviu
Locul 4 - Bianca și Robert
Locul 3 - Madi și Sergiu
Locul 2 - Ana și Daniel
Locul 1 - Ioana și Marius

Ioana și Marius sunt câștigătorii sezonului 8 Mireasa - Iubire Infinită: „Dragostea învinge mereu”, a exclamat tânărul după ce a aflat că el și soția sa au câștigat sezonul 8 Mireasa.

Câștigătorilor nu le-a venit să creadă când și-au auzit numele. Cei doi s-au îmbrățișat și au primit cecul de 40.000 de euro.

Citește și: Finala Mireasa sezonul 8, 22 decembrie. Reacția băieților când își văd miresele. Momente emoționante pentru concurenți

Chiar dacă un singur cuplu a câștigat banii, celelalte cupluri pot spune că se simt și ele câștigate, pentru că și-au găsit jumătatea, s-au căsătorit și timp de 4 luni au trăit o experiență intensă din care au avut foarte multe de învățat.

Citește și: Finala Mireasa sezonul 8. Ioana și Marius au spus ”DA” și s-au cununat în fața familiilor. Cum a început povestea lor

Finala Mireasa sezonul 8. Ioana și Marius au spus ”DA” și s-au cununat în fața familiilor. Cum a început povestea lor... Finala Mireasa, sezon 8. Primul mesaj al lui Marius, după ce el și Ioana au câștigat marele premiu. Ce a postat în onlin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x