Antena Căutare

Finala Mireasa sezon 9, 12 iulie. Maria și Ștefan au spus „Da”. Cum a arătat momentul în care s-au căsătorit civil

Maria și Ștefan au spus „Da” în Finala Mireasa, sezon 9 și și-au jurat iubire pentru tot restul vieții. Cei doi tineri s-au cununat civil sub ochii înlăcrimați ai celor dragi.

Galerie
Maria și Ștefan au spus „Da” în Finala Mireasa, sezon 9 și și-au jurat iubire pentru tot restul vieții. | Antena 1

Cuplul format din Maria și Ștefan s-a numărat printre perechile finaliste ale sezonului 9 Mireasa. Cei doi și-au jurat iubire într-un cadru spectaculos.

Maria a strălucit în rochia de mireasă aleasă, iar Ștefan nu s-a lăsat mai prejos, în cosumul său alb.

Citește și: Finala Mireasa sezon 9, 12 iulie. Simona Gherghe, apariție ravisantă. Cum arată ținuta prezentatoarei

Maria și Ștefan s-au căsătorit civil în Finala sezonului 9 Mireasa. Ce jurăminte și-au spus

Cei doi și-au făcut promisiuni superbe înainte de a deveni soț și soție:

Maria: Omul meu bun, ești bărbatul pe care știam că-l am undeva în lumea asta și abia așteptam să-l întâlnesc! Promit că o să-ți fac acei 3 copii pe care îi dorim. Îți iubesc caracterul, zâmbetul, calmitatea! Ești toul pentur mine!

Ștefan: Dragostea mea, tu devii familia mea! Îmi doresc să avem cei mai frumoși copii! Te iubesc pentru nebunia ta, pentru personalitatea ta puternică de care ai dat dovadă în fiecare zi!

Maria și Ștefan au spus „Da” în fața primarului și au devenit familia Sandu, în finala sezonului 9 Mireasa, de pe 12 iulie 2024.

Citește și: Finala Mireasa sezon 9, 12 iulie 2024. Cum a arătat valsul mirilor. Momente superbe pe ringul de dans

Cum a început povestea de dragoste dintre Maria și Ștefan din sezonul 9 Mireasa

Debutul poveștii de dragoste dintre Maria și Ștefan a fost unul cu totul și cu totul special. Când fata simțea că nu-și găsește un partener potrivit în casa Mireasa, la petrecerea de 8 martie a fetelor a venit un dansator, care s-a dovedit a fi concurent. După ce Ștefan s-a prezentat ca fiind noul concurent al sezonului 9 Mireasa, acesta și-a exprimat clar intențiile față de Maria. La prima petrecere din casa Mireasa a lui Ștefan, acesta s-a apropiat de Maria, iar cei doi s-au simțit atrași unul față de celălalt încă de la primele interacțiuni. Până au reușit să se calibreze, cei doi au avut mai multe discuții în contradictoriu. Au intrat într-o cunoaștere, apoi fata s-a simțit nesigură de intențiile băiatului și a rupt cunoașterea, iar în ziua următoare cei doi s-au sărutat și au început să formeze un cuplu.

Parcursul lor în competiție a fost presărat atât cu momente frumoase, cât și cu momente tensionate, care i-au ajutat să-și consolideze relația. Doamna Iuliana, mama lui Ștefan, le-a fost aproape și i-a ajutat cu sfaturi și încurajări. Un moment dificil din relația lor a fost când au încălcat regulamentul emisiunii și au vorbit fără lavaliere, fata dorind să-i spună iubitului că o deranjează apropierile altei conurente față de el. Ștefan a intrat în cursa de eliminare ca sancțiune, însă publicul l-a votat în top și nu a părăsit casa Mireasa.

Cei doi au trecut peste neînțelegeri și s-au calibrat, iar momentul cererii în căsătorie nu a întârziat să apară. Maria și Ștefan s-au logodit în Delta Dunării, pe barcă. Pentru că fata nu se aștepta să fie cerută în căsătorie în acel moment, a ținut să-i spună iubitului „Ce hoț ești!”, înainte de a-i răspunde „DA”. După toate momentele prin care au trecut împreună în casa Mireasa, cei doi au decis să-și depună actele pentru căsătorie și să devină familia Sandu în Finala Mireasa de pe 12 iulie 2024.

CItește și: Finala Mireasa sezon 9, 12 iulie 2024. Cum au reacționat mirii când și-au văzut logodnicele în rochiile de mireasă

Finala Mireasa sezon 9, 12 iulie. Delia și Liviu s-au căsătorit civil. Ce jurăminte și-au făcut înainte de a spune marel... Finala Mireasa sezon 9, 12 iulie 2024. Iuliana și Vlad s-au căsătorit civil. Momentul emoționant în care și-au făcut jur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x