Antena Căutare

Gala Mireasa sezonul 4, 4 septembrie 2021. Doamna Gabi, dezvăluiri neașteptate despre viața personală. Ce relație are cu Seba

În a doua ediţie de Gală a sezonului 4 de la Mireasa, din 4 septembrie, doamna Gabi, cea mai bună prietenă a lui Seba, a făcut dezvăluiri neașteptate despre trecutul său.

Seba și doamna Gabi Galerie
În a doua ediţie de Gală a sezonului 4 de la Mireasa, din 4 septembrie, doamna Gabi, cea mai bună prietenă a lui Seba, a făcut dezvăluiri neașteptate despre trecutul său. | Antena 1

În Gala de la Mireasa din 4 septembrie a fost discutat un material cu doamna Gabi și Maria. Cele două au fost surprinse în timp ce stăteau în hamac și vorbeau despre căsătorie, relații și concurenții din casă.

Doamna Gabi, cea mai bună prietenă a lui Seba, a dezvăluit fără perdea detalii neașteptate despre viața sa personală. De asemenea, aceasta a oferit câteva informații importante și despre trecutul său.

Ce a spus Doamna Gabi despre viața de acasă

Prietena cea mai bună a lui Seba a atras atenția publicului încă din prima clipă. Doamna Gabi a impresionat cu felul său carismatic și simplitatea sa, însă a ales să fie discretă în ceea ce privește viața personală până acum.

Într-o discuție pe care a avut-o cu Maria, Doamna Gabi a dezvăluit faptul că dacă ar avea un bărbat nu ar mai putea să facă tot ceea ce face acum.

"Am mulți prieteni și prietene. La mine seara e o armonie. Ne strângem, jucăm remi, table, ne distrăm. Dacă aș avea un bărbat nu aș mai putea face toate lucrurile astea. Una e că voi sunteți tinere și vreți să vă faceți o familie. În momentul în care te obișnuiești singur e foarte greu să mai începi o relație cu cineva.", a povestit Doamna Mari.

Citește și: Gala Mireasa sezonul 4, 4 septembrie. Fetele l-au cunoscut pe Seba. Ce fată i-a atras atenția concurentului

"Nu te întreabă nimeni ce ai făcut sau unde te-ai dus. Depinde, că acum poți avea o viață frumoasă în doi, să nu regreți nimic. Eu cu foarte mulți bărbați cu care interacționez am ales să fim doar prieteni. Dacă tot nu am de gând să mă mărit.", i-a mai spus Mariei.

De asemena, doamna Gabi a dezvăluit că a avut mai multe relații serioase și că a fost "măritată" pentru că a locuit alături de ei.

Cele două au discutat și despre concurenții din casă, iar doamna Gabi i-a dezvăluit fetei că Alexandru s-ar potrivi cel mai bine cu ea. Mai mult decât atât, aceasta a vorbit și despre relația de prietenie pe care o are cu Seba.

Citește și: Gala Mireasa sezonul 4, 4 septembrie 2021. Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Fata și Băiatul Săptămânii

"Eu nu pot să vorbesc prea multe lucruri despre Alexandru, cum pot să vorbesc despre Sebi. Între mine și Sebi e o relație foarte specială, sunt băieți care nu au așa relație cu mamele lor, cum are Sebi cu mine. Pe Sebi îl știu de când avea 16 - 17 ani, eu îl cunosc de mult pe Sebi. Sebi are o încredere nebună în mine.", a mai declarat ea.

Gala Mireasa sezonul 4, 4 septembrie 2021. Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Fata și Băiatul Săpt... Mireasa sezon 4, 6 septembrie 2021. Anca și Adelina, destăinuiri despre relațiile trecute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x