Antena Căutare

Scene de gelozie și răbufniri nervoase!! Ale și Ionuț, momente dificile! | Video

Gelozie un temperament vulcanic și presiune, ingredientele favorite ale unei inimi rănite cu efectele de rigoare. Ale și-a ieșit din minți din cauza geloziei.

Nervozitatea nu miroase a bine. Ale și Ionuț au trecut prin momente dificile.

O nuntă anulată? Ina, gelozia e o emoție care arată slăbiciune! Ciprian, surprins în fapt: "Nu îți este rușine?! Nu mă respecți!"

Tânara și-a iesit din minți și a răbufnit. Cu doar câteva zile înqinte de mareea finală, Ale a ales să pună în pericol tot parcursul ei în competiție, alături de Ionuț.

Ionuț nu înțelege comportamentul iubitei lui

Ionuț susține că nu i-a dat niciun motiv pentru aceste scene de gelozie, tânârul nu înțelege de ce a recurs la aceste scene.

Lacrimi și emoții în casa "Mireasa"! Concurenții s-au întrecut în cuvinte frumoase! | Video

Se pare că neîncrederea și tot contextul actual au adus-o pe Ale în pragul disperării, un comportament cu care Ionuț încă se obișnuia.

Cum a decurs toată scena, vedeți după ce accesați clipul video de mai sus, difuzat la Mireasa.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

O nuntă anulată? Ina, gelozia e o emoție care arată slăbiciune! Ciprian, surprins în fapt: "Nu îți este rușine?! Nu... Armando, atingeri păcătoase! Andra, foc și pară! Gelozia a pus stăpânire pe casa "Mireasa"! "Îți rup mâna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x