Antena Căutare

O nuntă anulată? Ina, gelozia e o emoție care arată slăbiciune! Ciprian, surprins în fapt: "Nu îți este rușine?! Nu mă respecți!"

Crize de gelozie în casa Mireasa. Ina și Ciprian se ceartă extrem de rău în platoul Mireasa.

Casa Mireasa este locul unde se poate întâmpla orice. Concurenții s-au distrat de zor cu o seară în urmă, numai că mica petrecere de care au avut parte bărbații, a dus la crize de gelozie.

Ina a fost extrem de revoltată și nervoasă, după ce iubitul ei a stat minute bune pe scaun, în timp ce una dintre ispitele invitate în casa Mireasa, a dansat special pentru el.

A fost nebunie în casa Mireasa. O petrecere cu fast pentru concurenți: "Pune-i mâna pe fund, nu te cert!"

"Pe Ciprian, de la transpirația ei, îl udase în față. S-a așezat în poală și a stat până s-a udat. Se pune femeia pe tine, nu zice nimeni nimic, dar cât o lași acolo?", a spus Ina.

Injuriile Inei nu s-au oprit aici, ci și-au schimbat doar direcția. Următoarea victimă alături de Ciprian a fost Alina, care l-a luat în brațe pe bărbat pentru a-l consola.

"Ce faci, Alina? Îl consolezi? Ce repede te-ai urcat și tu pe el. Te rog să mă respecți!", a spus Ina.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus din cadrul emisiunii Mireasa!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Lacrimi și emoții în casa "Mireasa"! Concurenții s-au întrecut în cuvinte frumoase! | Video... Scene de gelozie și răbufniri nervoase!! Ale și Ionuț, momente dificile! | Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x