Antena Căutare

George de la Mireasa și iubita lui s-au pozat alături de Paul și Roxana la restaurant. Cum au apărut aceștia în cupluri

George Cornel de la Mireasa s-a pozat alături de iubita lui, dar și de un alt cuplu celebru creat în casa Mireasa. Cei 4 au stat la masă la restaurant și au ținut să imortalizeze momentul.

George de la Mireasa și iubita lui s-au pozat alături de Paul și Roxana la restaurant. Cum au apărut aceștia în cupluri Galerie
George de la Mireasa și iubita lui s-au pozat alături de Paul și Roxana la restaurant. Cum au apărut aceștia în cupluri | Antena 1

George Cornel de la Mireasa a publicat o imagine neașteptată pe rețelele de socializare, alături de Paul și Roxana. Cei doi au fost o perioadă de timp despărțiți, dar acum pare că se înțeleg foarte bine și și-au reluat relația de iubire.

George Cornel de la Mireasa, la masă alături de iubita lui, Roxana și Paul. Cum s-au pozat aceștia

George de la Mireasa a surprins pe toată lumea cu o postare pe care a făcut-o pe rețelele de socializare, unde au apărut Roxana și Paul, foști concurenți de la Mireasa. Aceștia par să se fi împrietenit și cu siguranță au avut multe de discutat.

Citește și: Mireasa sezon 6. George are o nouă iubită. Cum arată tânăra care l-a cucerit

Articolul continuă după reclamă

Iată cum au apărut aceștia împreună la masă:

Cum arată iubita lui George de la Mireasa sezon 6

Dacă în casa Mireasa norocul nu i-a surâs, George a reușit să-și găsească perechea în afara competiției matrimoniale de la Antena 1.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ei au recreat un clip viral cu doi iepurași îndrăgostiți și au cucerit audiența. Pe Tiktok, foștii colegi de competiție l-au felicitat pe George și i-au urat multă fericire. Printre ei au fost Sebaidin și Valentin. Soțul Gabrielei i-a spus: ”fericire multă vă doresc”.

Citește și: Mireasa sezon 6. Reacția lui George când a văzut-o pe Adina plângând. Ce a făcut fiul doamnei Gica

Cine este George de la Mireasa sezon 6

George Cornel Ciubotaru are 28 de ani, s-a născut în Alba Iulia, dar de la 5 ani locuiește într-un sat din județul Vaslui.

Are 1,89 înălțime, ochi căprui și a absolvit Liceul de Matematică Informatică. După liceu a decis să meargă în străinătate, unde a avut diverse job-uri: spălătorie auto, construcții, șofer, montat pe mobilă.

„Sunt un băiat isteț. Îmi merge mintea, mă pot descurca în absolut orice domeniu, mereu găsesc o cale de ieșire”, s-a descris concurentul.

Mama lui, doamna Gica, a fost plecată în Italia de când avea el 8 ani. „Am fost lăsați acasă doar cu tata. Era foarte greu când pleca. Plângeam foarte des”, a povestit George Cornel Ciubotaru de la Mireasa, sezonul 6.

George Cornel Ciubotaru a fost la un pas de a se căsători, însă pandemia i-a făcut să amâne evenimentul. În cele din urmă nuntă nu a mai avut loc, deoarece cuplul s-a destrămat.

La Mireasa, George nu a avut noroc. El a curtat-o pe Deni, iar ulterior s-a apropiat de Adina, însă fără succes.

Ce mai face și cum arată în prezent Roberto de la Mireasa sezonul 7. S-a pozat alături de Mihai Grosu... Mireasa, sezon 7. Simona și Andrei, apariție ravisantă la un eveniment, alături de părinții băiatului. Cum au arătat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților Miercuri, 26.06.2024, 14:15
Citește și
x