Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Reacția lui George când a văzut-o pe Adina plângând. Ce a făcut fiul doamnei Gica

George i-a fost alături Adinei de la Mireasa sezon 6 în timp ce aceasta plângea. S-a întâmplat în timpul petrecerii de sâmbătă.

colaj de imagini cu george si adina care plange pe canapeaua din casa mireasa Galerie
George i-a fost alături Adinei de la Mireasa sezon 6 în timp ce aceasta plângea. S-a întâmplat în timpul petrecerii de sâmbătă. | Antena 1

Într-o conversație cu doamna Adriana, Adina a început să plângă. Cele două discutau despre mama fetei și tânăra s-a emoționat atât de tare încât a început să lăcrimeze.

Citește și: Mireasa sezon 6. Ușile dintre case nu se vor mai închide. Cum vor dormi Miruna și Cosmin, deși sunt despărțiți

Reacția lui George când a văzut-o pe Adina plângând

În zonă se afla și George, care a sărit să o consoleze pe concurentă. El i-a adus un servețel și s-a așezat în genunchi, lângă ea. După ce a mângâiat-o pe mână, i-a strâns palma minute în șir. Adina nu a părut să riposteze în niciun fel și s-a arăta imună la încercarea doamnei Adriana de a o înveseli.

George a continuat să rămână alături de Adina și a asigurat-o că totul va fi bine pe viitor. După ce a urmărit imaginile, Adina s-a întristat iar.

”Îmi e teamă că o să fac copii și o să repet greșelile părinților mei. (...) Poate și doamna Adriana a greșit față de copii, dar poate nu au suferit. Atunci mai bine nu fac copii.”, a spus Adina la Mireasa- Capriciile Iubirii.

Și la finalul săptămânii trecute, când Simona Gherghe anunța concurentul care este eliminat de la Mireasa sezon 6, Adina și George au părut foarte apropiați.

Fata s-a bucurat mult că băiatul nu părăsește competiția, s-au îmbrățișat și ținut de mână în timp ce zâmbeau. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6. Ușile dintre case nu se vor mai închide. Cum vor dormi Miruna și Cosmin, deși sunt despărțiți... Mireasa sezon 6, 6 decembrie 2022. Miruna și Cosmin s-au împăcat. Ce moment a avut loc între fată și doamna Adriana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x