Antena Căutare

Giovana și Sese, câştigătorii celui de-al cincilea sezon Mireasa. Finala show-ului de la Antena 1, lider de audiență

Sentimentele de iubire puternică, emoțiile uriașe și incertitudinile sunt trăirile care au dominat în finala emisiunii Mireasa.

Giovana și Sese, câştigătorii celui de-al cincilea sezon Mireasa. Finala show-ului de la Antena 1, lider de audiență Galerie
Giovana și Sese sunt câștigătorii celui de-al cincilea sezon al reality-show-ului matrimonial de la Antena 1 | Mireasa

Alina și Valentin, Sabrina și Perneș, Giovana și Sese și-au construit poveștile de dragoste până în ultima clipă a sezonului din acest an. Potrivit tradiției, telespectatorii au decis cine merită premiul cel mare în valoare de 40.000 de Euro.

La scurt timp după ce a primit rezultatele voturilor, Simona Gherghe a anunțat că Giovana și Sese sunt câștigătorii celui de-al cincilea sezon al reality-show-ului matrimonial de la Antena 1. Gala finală Mireasa s-a impus ca lider detaşat de audientă, la nivelul tuturor categoriilor de public.

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare finala emisiunii Mireasa 2022, difuzată ieri la Antena 1

Așadar, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, 18-54 Urban, Antena 1 a fost ieri, în intervalul de difuzare al emisiunii 13:54 – 17:00, lider de audienţă, cu 1.9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 20.2%, urmată de Pro TV, cu 1.1 puncte de rating și 11.9% cota de piață.

La nivelul întregului public urban, diferenţa a fost însă mai mare, emisiunea de la Antena 1 impunându-se ca lider de audienţă, cu 3.2 puncte de rating şi 18.5% cota de piată, în vreme ce Pro TV înregistra atunci 1.8 puncte de rating şi 10.1% cota de piaţă.

De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1, cu finala Mireasa, a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 4.4 puncte de rating și 22.2% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 2.3 puncte de rating şi 11.7% cota de piaţă. Întreg sezonul 5 Mireasa – Drumul Iubirii s-a impus ca lider de audienţă, cu un procent de leadership de 67% la nivelul publicului comercial, 18-54 Urban, în vreme ce la nivel naţional, gala finală Mireasa a atins aproape 1.6 milioane de telespectatori unici.

Cuplul format din Giovana Denisa Ciorbă și Cătălin Alexandru Seserman au primit cele mai multe voturi din partea publicului Mireasa, respectiv: 44.91%. Înainte să fie oficiată ceremonia cununiei lor civile, și-au făcut jurăminte extrem de emoționante în versuri.

„În această zi curată, vreau să știi că tu mi-ești tot! Lângă tine am învățat să iubesc cu adevărat. Suflet bun și minunat, acum am tot ce îmi doresc! Iar pentru asta, îți mulțumesc. M-am îndrăgostit orbește, iar iubirea noastră crește. Ziua asta-i luminată, mă simt binecuvântată. Visele ni se împlinesc: eu îți voi deveni soție. Vreau să știi că te iubesc! Și mai vreau să știi ceva: pentru o viață sunt a ta! “, i-a promis Giovana lui Sese care s-a grăbit să o sărute. „(…). Acum, că suntem aici, visul mi s-a împlinit: să fii tu familia mea și eu o să te iubesc toată viața. Voi fi sprijinul tău mereu, și la bine, dar și la greu. (…).“, i-a declarat Sese.

Citește și: Finala Mireasa sezon 5. Alina și Valentin au spus ”DA”. Momentul emoționant când s-au cununat civil

În același cadru de poveste, pe marginea piscinei, Alina Hajdeu și Aurel Valentin Lupăștean și-au spus și ei jurăminte memorabile. Te iubesc pentru că văd în tine tot: casă, familie, copii. Te iubesc pentru că ești tu și îmi dai voie să fiu eu lângă tine. (...)“, i-a mărturisit Alina bărbatului iubit. „În mintea mea, totul a început așa: cerându-i Lui Dumnezeu o femeie cu care mă pot certa, iar El mi te-a dăruit. (…), dar nu am crezut că o să te iubesc atât de mult. Atât de mult, încât să îmi doresc să fii mama copiilor noștri, să ajung să văd în tine o femeie puternică, o femeie perfectă, o femeie iubitoare. Dar, bineînțeles, o femeie geloasă (…)“, i-a promis Valentin miresei sale.

Citește și: Finala Mireasa sezon 5. Perneș și Sabrina au spus DA. Fata i-a ținut pe toți în suspans până în ultima clipă

Alina și Valentin au primit 33.52% dintre voturile publicului Mireasa. Cu 21.54%, Sabrina Larisa Imbrea și Andrei Vasile Perneș s-au clasat pe locul III în finala reality-show-ul matrimonial de la Antena 1. Cu câteva ore înainte de ultima ediție din sezonul cinci, iubita lui Perneș anunțase că există șanse să nu se cunune în cadrul concursului. Ulterior, Sabrina a decis să spună marele <<Da!>> din viața sa. „Îți mulțumesc pentru toate clipele frumoase oferite, pentru tot ce am trait lângă tine. Tu, cea frumoasă, inteligentă, dulce și specială! (…). Te iubesc și, orice s-ar întâmpla în această lume, împreună trecem peste toate de mână. Te iubesc enorm“, i-a spus Perneș Sabrinei, care nu și-a putut stăpâni lacrimile de fericire. „(…) Îmi doresc ca sentimentele noastre să rămână vii o veșnicie… și încă o zi! (…)“, i-a promis Sabrina bărbatului iubit, pe care l-a cunoscut în casa Mireasa.

Citește și: Ce mesaj a transmis Perneș după Finala sezonului 5 Mireasa. Concurentul a publicat o imagine emoționantă cu Sabrina

Un nou sezon al reality show-ului Mireasa – Iubire ca în filme, care va debuta într-o locaţie deosebită, din afara ţării, va putea fi urmărit în curând la Antena 1. Înscrierile se pot face deja pe pagina https://casting.a1.ro.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-54 Urban, Urban all si National

Perioada 18 iulie 2022

Unde a plecat Simona Gherghe după Finala sezonului 5 Mireasa. Ce anunț a făcut pe rețelele sociale: „Mai bine de o lună.... Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și Anda, primele declarații după marea finală. Ce au avut de spus cei doi despre Doamna Dan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x