Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Perneș după Finala sezonului 5 Mireasa. Concurentul a publicat o imagine emoționantă cu Sabrina

Perneș a publicat un mesaj neașteptat la scurt timp după Finala sezonului 5 din Mireasa. Iată ce a transmis pe rețelele sociale.

Colaj cu Perneș și Sabrina la Mireasa Galerie
Perneș a publicat un mesaj neașteptat la scurt timp după Finala sezonului 5 din Mireasa | Antena 1

Luni, 18 iulie 2022, trei cupluri din sezonul 5 Mireasa au făcut cel mai important pas din viața lor. Sabrina și Perneș, Valentin și Alina, Sese și Giovana au mers în fața ofițerului stării civile, unde au spus un „DA” hotărât.

Finala sezonului 5 Mireasa a ținut cu sufletul la gură telespectatorii, care au așteptat cu nerăbdare să afle cine sunt câștigătorii premiului în valoare de 40.000 de euro. De pe micile ecrane ale publicului nu au întârziat să apară momentele pline de emoție și tensiune.

Oamenii de acasă au savurat cu plăcere fiecare clipă din Finala sezonului 5 Mireasa. Cel mai frumos moment al zilei a fost cel în care perechile și-au spus jurămintele sincere și asumate, de față cu familia.

Citește și: Finala Mireasa sezon 5. Familiile, alături de Perneș și Sabrina. Marele absent a fost tatăl fetei

Perneș și Sabrina au surprins din nouă publicul cu decizia lor. Se pare că tânăra a ținut pe toată lumea în suspans până în ultima clipă. În ciuda speculațiilor apărute în privința răspunsul ei, concurenta a spus un „DA” hotărât.

„Eu aveam în gând să fac pasul ăsta. Spuneam ”nu” ca să nu mai dau speranțe. Aici, când am zis jurământul, așa făceam. Știam cât a tras cu mine, el nu a dat un pas înapoi”, a afirmat Sabrina după ce s-a cununat cu Perneș.

„Fără tine nu am rost. Te iubesc enorm”, au fost cuvintele spuse de concurent partenerei sale.

Perneș, mesaj neașteptat după Finala sezonul 5 Mireasa

La scurt timp de la Finala sezonului 5 Mireasa, Perneș a ținut neapărat să transmită pe contul de Instagram un mesaj susținătorilor. Concurentul a publicat și o imagine emoționantă alături de Sabrina.

„Mulțumim tuturor pentru susținerea oferită. Cel mai frumos DA auzit vreodată! #mireasaoficial”, a scris tânărul, vizibil entuziasmat și îndrăgostit.

Citește și: Finala Mireasa sezon 5. Cum au reacționat mirii când au văzut fetele în rochii de mireasă

Un lucru este evident, Sabrina și Perneș sunt foarte fericiți împreună, chiar dacă au întâmpinat mai multe situații neplăcute în casa Mireasa. Cei doi au trecut peste toate momentele dificile, rămânând împreună.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginea cu cei doi din Finala sezonului 5 Mireasa a generat mai bine de 4 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea susținătorilor, semn că cei doi au fost apreciați și iubiți de foarte multe persoane.

„Ați fost de vis. Cei mai superbi miri, cele mai frumoase jurăminte și cel mai așteptat " DA". Să fiți fericiți!”, „Multă fericire vă doresc, să vă iubiți mult și să nu lăsați nimic pe lumea asta să vă despartă vreodată!😍 Mă bucur tare mult pentru voi și vreau să vă spun că mi-au dat lacrimile când m-am uitat în direct la emisiune și am văzut sincerul vostru ,,DA”! Sunteți minunați!❤️” sau „Casă de piatră și tot ce vă doriți, dragii mei!😍😍Sunt MÂNDRU de voi NECONDIȚIONAT!🥰🥰🥰”, au fost doar câteva din comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită cuvinte de laudă și felicitări.

Mireasa 2022, sezonul 5. Mesajul Larisei pentru cuplul Sabrina și Perneș. Ce le-a transmis fosta concurentă... Mireasa 2022, sezonul 5. Nora a publicat un mesaj neașteptat după marea finală. Ce a ținut să le transmită Alinei și lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x