Antena Căutare

Ioana și Marius, anunț important. Ce veste au dat câștigătorii sezonului 8 Mireasa: „Vreau să împărtășim cu voi fericirea noastră”

Ioana și Marius, câștigătorii sezonului 8 Mireasa, au anunțat că și-au cumpărat propria locuință. Cei doi soți au declarat că sunt nespus de fericiți.

Galerie
Ioana și Marius au anunțat că și-au cumpărat o locuință | Antena 1 & Instagram

În ziua în care au împlinit 9 luni de la primul lor sărut, Marius și Ioana, câștigătorii sezonului 8 Mireasa au anunțat că și-au achiziționat o locuință. Ioana a publicat o imagine cu ușa și cheia de la apartamentul lor.

Doamna Ania, mama lui Robert, s-a numărat printre cei care i-au felicitat pe Marius și Ioana pentru achiziție: „Felicitări și să stăpâniți sănătoși proprietatea. Doamne ajută, vă pup dragilor!!”, a spus doamna Anina.

Citește și: Marius și Ioana de la Mireasa au sărbătorit șase luni de căsnicie. Ce mesaj i-a transmis bărbatul

Ioana și Marius, anunț pentru susținători: „Ne-am cumpărat căsuța noastră”

Articolul continuă după reclamă

Ioana a mărturisit că ea și Marius sunt foarte fericiți:

„Sunt sigură că Dumnezeu ne iubește! Dragilor, vreau să împărtășim cu voi fericirea noastră! Visul nostru a devenit realitate!!!! Datorită celor care au crezut în noi și totodată datorită emisiunii @mireasa_oficial eu împreună cu soțul meu @mariusvelcescu ne-am cumpărat căsuța noastră . Suntem foarte fericiți pentru tot ceea ce am primit de la Dumnezeu și totodată binecuvântați! Astăzi am împlinit și 9 luni de la primul sărut, nu-i așa că-i super tare? Cel mai frumos cadou. Acum vor urma renovarile, vă vom ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viață noastră. Vom încerca să fim mult mai activi, am avut o perioadă destul de dificilă în procesul căutării unei locuințe, dar a meritat tot efortul . Suntem atât de fericitiiiiii Vă pupăm și vă dorim numai bine. #iubireainvingetot”, a scris Ioana pe Instagram.

Citește și: Delia și Liviu, câștigătorii sezonului 9 Mireasa, veste importantă la Capricii. Ce anunt au făcut: „E cu ochi?!”

Ioana și Marius au câștigat sezonul 8 Mireasa

Ioana și Marius au fost ultimul cuplu logodit din sezonul 8 Mireasa. Fata a avut mai mulți pretendenți la începutul parcursului ei în competiție. După ce a încercat să-i cunoască pe băieții care și-au exprimat intenția față de ea, aceasta l-a ales pe Marius. Primul lor sărut a avut loc la o petrecere din casa Mireasa și primul „Te iubesc” a venit și el curând. Relația lor a fost pusă la încercare când Ioana a aflat că iubitul ei are un trecut tumultos. Tânăra a decis să se concentreze pe prezentul fericit și pe viitorul pe care îl pot construi împreună și nu a renunțat la Marius. Concurentul Mireasa a cerut-o în căsătorie pe Ioana la un restaurant, după o ședință foto de Crăciun. Fata a primit un răvaș pe care scria „Vrei să fii soția mea?”. Vizibil emoționată, Ioana a răspuns „Da”. Cei doi logodiți au luat decizia de a păși în fața ofițerului stării civile în Finala de pe 22 decembrie 2023 și au și câștigat competiția.

Mireasa, sezon 10. Ramona, dezvăluiri surprinzătoare despre viața de mamă: „Nu am știut că sunt gravidă”. Concurenta are... Mireasa sezon 10, 31 iulie 2024. Ce a observat Mirela Vaida între Alexandru și una dintre concurente, înainte de emisia ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Neatza de Weekend, 8 septembrie 2024. Super provocare! Cine a câștigat întrecerea
Neatza de Weekend, 8 septembrie 2024. Super provocare! Cine a câștigat întrecerea Duminica, 08.09.2024, 14:21
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x