Antena Căutare

Ionela de la Mireasa sezon 2 s-a logodit. Cum arată viitorul ei soț

Ionela, fosta concurentă de la Mireasa sezon 2, s-a logodit. Tânăra a postat imaginile pe rețelele de socializare.

colaj de imagini cu ionela de la mireasa sezon 2 Galerie
Ionela, fosta concurentă de la Mireasa sezon 2, s-a logodit. Tânăra a postat imaginile pe rețelele de socializare

După ce în casa Mireasa sezon 2 tatonările cu Ștefan nu au dus la nimic concret, Ionela a părăsit competiția matrimonială. Câteva luni mai târziu, ea pare că și-a găsit sufletul pereche și s-a logodit.

Cum arată logodnicul Ionelei de la Mireasa sezon 2

Bărbatul care a cucerit-o se numește Alex Palaghia. Recent, acesta s-a așezat în genunchi și i-a cerut mâna.

Ionela a acceptat pe loc și imediat după cererea în căsătorie, cei doi îndrăgostiți s-au fotografiat cu buchetul imens de flori, dar și cu șampania pregătită pentru a sărbători frumosul eveniment.

”Iubirea nu se poată măsura, dar poți să o dăruiești fără măsură”, a notat ea la descrierea seriei de fotografii cu partenerul său.

Citește și: Cătălina Stănescu, schimbare de look. Cum arată cu extensii

Prima imagine cu cei doi a apărut pe rețelele de socializare pe 2 aprilie 2021, moment în care cei care-i urmăresc activitatea în online au felicitat-o pe Ionela.

”Ți-ai găsit marea iubire. Felicitări”, a fost unul dintre mesajele lăsate în secțiunea de comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Parcursul Ionelei în casa Mireasa sezon 2

Ionela a intrat în casa Mireasa sezon 2 pe 10.10.2021. Ștefan a pus ochii pe tânără de prima dată când a văzut-o. A copleșit-o cu nenumărate complimente și flirturi pe tot parcursul primei discuții.

Citește și: Mireasa sezon 3. Ce fac Anamaria și Bogdan după Finala din 1 august 2021. Cum și unde s-au pozat

”Îți cam fug ochii în jos”, l-a tachinat Ionela. ”Ești o fată foarte interesantă”, a fost replica lui Ștefan.

Însă, curând cei doi au realizat că nu sunt făcuți unul pentru altul. De mai multe ori, Ștefan a invocat momentele de gelozie ale Ionelei și a subliniat faptul că nu înțelege comportamentul: ”Nu ne vor, dar sunt geloase. Nu înțelegem”.

Curând, Ionela decidea să nu-i acorde nicio șansă lui Ștefan și acesta s-a reorientat către Claudia. Cu toate acestea, fosta concurentă de la Mireasa sezon 2 apărea des în gândurile băiatului, care îi căuta compania.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Maria-Liviu, Andreea-Marian și Anamaria-Bogdan s-au cununat în Finală. Imaginile de la semnarea actelor

Mireasa 2020, sezonul 2. Ce mesaj a transmis Mihai pentru Bianca, pe contul său personal. Tânăra a simțit nevoia să-i ră... Mireasa, sezon 3. Cum îl alintă Maria pe Liviu. Cei doi soți au plecat la Maramureș și au postat imagini din vila în car...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x