Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Maria-Liviu, Andreea-Marian și Anamaria-Bogdan s-au cununat în Finală. Imaginile de la semnarea actelor

Sezonul 3 al show-ului Matrimonial Mireasa a luat final. În ultima ediție, au fost prezente cinci cupluri, dintre care trei și-au unit destinele.

colaj de imagini cu maria, liviu, andreea, anamaria, bogdan si marian din finala mireasa sezon 3 Galerie
Sezonul 3 al show-ului Matrimonial Mireasa a luat final. În ultima ediție, au fost prezente cinci cupluri, dintre care trei și-au unit destinele. | Antena 1

În emisia live de duminică, 1 august 2021, telespectatorii au avut șansa să urmărească jurămintele de dragoste ale cuplurilor Izabela - Blaze, Maria - Liviu, Anamaria - Bogdan și Andreea - Marian.

Ultimele trei și-au unit destinele după ce și-au expus public sentimentele, însă nu au semnat și actele. Acest lucru a dus la multiple discuții pe Facebook, în special pe Grupul Oficial Mireasa.

Chiar dacă moderatoarea Simona Gherghe a anunțat că semnarea actelor se va face după terminarea emisiunii live, mulți fani au presupus că acest lucru nu s-a întâmplat și că nu au fost încheiate căsătoriile.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Primul lucru pe care l-au făcut Cosmina, Alin și doamna Daniela după Finală

Adevărul este că tinerii de la Mireasa sezon 3 s-au prezentat, după finalul show-ului, în fața ofițerului de stare civilă. Aceștia au dus la bun sfârșit procedura care îi declară soț și soție.

Momentele frumoase au fost imortalizate, iar toate imaginile se pot viziona în galeria foto atașată acestui articol.

Trei cupluri s-au căsătorit în Finala Mireasa, dar doar unul a câștigat Marele Premiu

Cei de acasă au decis că marii câștigători ai celui de-al treilea sezon sunt Liviu și Maria, care au spus ”Da” în fața ofițerului de stare civilă.

"Te iubesc așa cum nu am iubit pe nimeni niciodată", i-a spus Liviu emoționat.

Andreea și Marian, dar și Ana și Bogdan au decis și ei să își unească destinele, chiar dacă aceștia s-au clasat pe locul doi și, respectiv patru.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Ce a postat Blaze pe Instagram după Finală. Declarație de iubire pentru Izabela

Aflați pe locul trei în topul preferințelor celor de acasă, Izabela și Blaze și-au rostit jurămintele de iubire, însă un document necesar care nu a fost eliberat la timp i-a împiedicat să pășească și în fața ofițerului stării civile.

Finala Mireasa, lider de audiență! Maria și Liviu sunt câștigătorii celui de-al treilea sezon!... Mireasa sezon 3. Ce fac Anamaria și Bogdan după Finala din 1 august 2021. Cum și unde s-au pozat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x