Mireasa sezon 3. Ce fac Anamaria și Bogdan după Finala din 1 august 2021. Cum și unde s-au pozat

Anamaria și Bogdan și-au unit destinele în Finala Mireasa sezon 3, care a avut loc pe 1 august 2021. Acum, cei doi se bucură în intimitate de relația lor.

Anamaria și Bogdan și-au unit destinele în Finala Mireasa sezon 3, care a avut loc pe 1 august 2021. Acum, cei doi se bucură în intimitate de relația lor

Antena 1

Recent, cei doi au postat pe rețelele de socializare un selfie realizat după Finala Mireasa sezon 3, acolo unde s-au cununat civil. Tinerii par foarte fericiți, în timp ce pozează îmbrățișați într-o oglindă care pare o baie.

În fotografie, Anamaria poartă o rochie cu imprimeu floral, în vreme ce Bogdan a optat pentru o cămașă închisă la culoare.

La scurt timp, cei doi au petrecut o seară în oraș cu ceilalți concurenți, semn că vor rămâne ceva timp în București.

Povestea de dragoste dintre Anamaria și Bogdan de la Mireasa sezon 3

Povestea de dragoste dintre Anamaria și Bogdan a debutat cu o relație de prietenie. Inițial, concurentul a intrat în casa Mireasa sezon 3 pentru a o cunoaște pe una dintre fete. Nu a vrut să dezvăluie numele tinerei, așa că toate lumea a presupus că este vorba despre Costinela.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Maria-Liviu, Andreea-Marian și Anamaria-Bogdan s-au cununat în Finală. Imaginile de la semnarea actelor

Nu era și, la scurt timp după ieșirea Alinei, care a coincis cu intrarea sa în competiție, a realizat că vrea să o cunoască mai bine. I-a trimis o scrisoare și staff-ul emisiunii Mireasa i-a ajutat să se regăsească.

Cu toate acestea, lucrurile nu au mers între ei și cei doi au pus stop încercării de a se cunoaște. Atunci, Bogdan a început să se apropie de Anamaria, cu care a ajuns să formeze un cuplu solid.

De-a lungul timpului petrecut în casa Mireasa sezon 3, cei doi au întâmpinat probleme, însă sentimentele puternice pe care și le poartă i-au ajutat să le depășească.

Nici ideea de căsnicie nu a scăpat neanalizată de cei doi, căci Bogdan era speriat de oficializarea relației. Cu toate acestea, până în Finală a realizat că-și dorește să rămână lângă Anamaria și s-au cununat.

Citește și
elwira petre si mihai petre purtand geci albastre pe platourile de filmare asia express langa o doamna din echipa de filmare
Cine e Elwira Petre de la Asia Express sezon 4. Cu ce se ocupă soția lui Mihai Petre
Cine e Elwira Petre de la Asia Express sezon 4. Cu ce se ocupă soția lui Mihai Petre
prezentatorii si jurata pe scena x factor
Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”
Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”
Colaj cu Liviu Vârciu și Ramona
Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Ramona, coprezentatoarea emisiunii, a făcut o mărturisire despre viața personală
Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Ramona, coprezentatoarea emisiunii, a făcut o mărturisire despre viața personală
Mai multe articole

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Mesajul transmis de Marian și de Andreea, după finala emisiunii Mireasa. Cum au fost surprinși cei doi

Trei cupluri s-au căsătorit în Finala Mireasa, unul a câștigat Marele Premiu

Cei de acasă au decis că marii câștigători ai celui de-al treilea sezon sunt Liviu și Maria, care au spus ”Da” în fața ofițerului de stare civilă.

"Te iubesc așa cum nu am iubit pe nimeni niciodată", i-a spus Liviu emoționat.

Andreea și Marian, dar și Ana și Bogdan au decis și ei să își unească destinele, chiar dacă aceștia s-au clasat pe locul doi și, respectiv patru.

Aflați pe locul trei în topul preferințelor celor de acasă, Izabela și Blaze și-au rostit jurămintele de iubire, însă un document necesar care nu a fost eliberat la timp i-a împiedicat să pășească și în fața ofițerului stării civile.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Primul lucru pe care l-au făcut Cosmina, Alin și doamna Daniela după Finală

Ultimele știri