Antena Căutare

Ionela de la Mireasa sezonul 9, răsfățată cu un buchet imens de trandafiri. Cum s-a pozat fosta iubită a lui Albert

Ionela de la Mireasa sezonul 9 s-a pozat cu un buchet imens de trandafiri. Fosta concurentă strălucește de fericire.

Ionela de la Mireasa sezonul 9, răsfățată cu un buchet imens de trandafiri. Cum s-a pozat fosta iubită a lui Albert Galerie
Ionela de la Mireasa sezonul 9 s-a pozat cu un buchet imens de trandafiri. Fosta concurentă strălucește de fericire. | Antena 1

În casa Mireasa, Ionela nu a avut noroc să-și întâlnească jumătatea. După relația eșuată cu Albert, ea a mai rămas scurt timp în competiție.

Ionela de la Mireasa sezonul 9, răsfățată cu un buchet imens de trandafiri

În imagine, Ionela de la Mireasa poartă o rochie albastră, iar în brațe ține un buchet imens de trandafiri. Jumătate dintre flori sunt albe, iar celelalte sunt roșii.

Fosta concurentă nu a spus de la cine le-a primit, cel mai probabil de la un admirator generos, având în vedere culorile alese.

Articolul continuă după reclamă

Ionela a pus o inimioară roșie la descrierea fotografiei, semn că poate fi vorba despre o nouă poveste de iubire. Rămâne de văzut dacă fata se va afișa alături de un nou partener, după relația eșuată cu Albert.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Ce a apărut pe profilul Dariei după ce fata a șters pozele cu Adrian, indicând o despărțire: ”Game over”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este Ionela de la Mireasa

Ionela Dulgher are 26 de ani, este zodia Taur și se decrie ca fiind „o tăuroaică focoasă și jucăușă!”. Are 1,78 m și 60 kg. Este din Chișinău și se mândrește că e moldoveancă.

„Sunt înaltă, sunt o fată frumoasă. Când mă uit în oglindă îmi place ceea ce văd. Port ochelari și cred că mă avantajează. Sunt mai sexy cu ochelari. Bărbații sunt atrași de fetele cu ochelari pentru că sunt sexy. Sunt jurnalistă. Mi-am făcut studiile în Jurnalism și Științele Cominicării. În copilărie am făcut Școala de Muzică. Am studiat pianul și vioara”, a povestit Ionela în filmulețul de prezentare.

Fosta concurentă de la Mireasa a profesat ca reporter și a apărut în clipuri muzicale.

Citește și: Mireasa sezonul 7. Cătălina și Vlad vor avea un copil. Fosta concurentă e însărcinată în trei luni. Primele imagini cu burtica

„Am avut două relații serioase. Prima mea relație a fost cu un fotbalist în liceu. A plecat în Londra. Mai comunicăm pe Instagram, am rămas prieteni. L-am iubit foarte mult. A doua mea relație a fost focoasă, dar ne-am despărțit pentru că era foarte gelos”, a spus Ionela.

Ionela și-a descris partenerul ideal ca fiind înalt, brunet, cu ochii negri, optimist și încrezător în el.

„Îmi doresc un bărbat carismatic, frumos, puternic. Îmi plac bărbații care au grijă de ei. Contează foarte mult partea financiară pentru că frumosul costă. Dacă în acest moment nu are banii, nu e problemă! Facem banii împruenă! Sunt pregătită să am o familie frumoasă cu mulți copii”, a mai spus Ionela.

Delia, apariție rară într-un costum de baie prea mic pentru formele ei. Artista și-a surprins fanii cu imaginile incendi... Mireasa sezonul 9, 11 iunie 2024. Laura a purtat o discuție serioasă cu Albert. Ce intenții are tânărul, de fapt. Ce a r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x