Antena Căutare

Mireasa sezonul 7. Cătălina și Vlad vor avea un copil. Fosta concurentă e însărcinată în trei luni. Primele imagini cu burtica

Cătălina și Vlad vor avea un copil, au anunțat cei doi la Mireasa Capriciile Iubirii. Tinerii își doresc o fetiță.

Mireasa sezonul 7. Cătălina și Vlad vor avea un copil. Fosta concurentă e însărcinată în trei luni. Primele imagini cu burtica Galerie
Cătălina și Vlad vor avea un copil, au anunțat cei doi la Mireasa Capriciile Iubirii. Tinerii își doresc o fetiță. | Antena 1

Un nou bebeluș la Mireasa! Vlad și Cătălina își măresc familia, iar fericirea li se citește pe chip.

Mireasa sezonul 7. Cătălina și Vlad vor avea un copil. Fosta concurentă e însărcinată în trei luni

Cătălina și Vlad vor deveni părinți în câteva luni. Tânăra este însărcinată în trei luni și deja au stabilit numele pe care îl va avea bebelușul.

Dacă este fată, micuța se va numi Alma, iar dacă este băiat, bebe va purta numele Adam. Vlad și Cătălina spun că nu au plănuit momentul, pur și simplu s-a întâmplat. Surpriza a fost uriașă și le-a adus multă fericire.

Cei doi au zâmbit încontinuu și păreau extrem de bucuroși pentru că familia lor se va mări. În urmă cu doar câteva luni, Cătălina spunea că vor mai aștepta 1-2 ani pentru a deveni părinți.

Citește și: Mireasa sezonul 2. Cătălina este însărcinată. Primele imagini cu burtica

Pe contul lui Vlad a apărut următorul mesaj, care a umplut secțiunea de comentarii cu mesaje în care erau felicitați.

”10 iunie. Un an de la cererea în căsătorie! O decizie spontană, transformată într-un moment spectaculos. Aici, la Cetatea Neamțului. Ce s-a schimbat de atunci? Viața cu totul! E mai fain în doi, e mai mișto să ai cu cine împărți bune și rele, dar mai ales e fain tare să iubești și să fii iubit.

În weekend ne-am întors la Cetate. De ceeeee? Ei bine, ne-am iubit un pic cam mult 😂 și vine baby Șoarec!!! 😱😱😱 Și ne-am dorit să-i arătăm locul în care a început povestea de familie. Acum suntem compleți! Și abia așteptăm să ne umple brațele, căci inimile ni le-a ocupat deja cu totul.”, a scris Vlad pe contul său de Instagram după ce au participat la emisiunea Mireasa Capriciile Iubirii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Cum a început povestea de dragoste dintre Vlad și Cătălina de la Mireasa sezon 7

Deși inițial și-a arătat interesul în a-l cunoaște pe Mihai, Cătălina a realizat rapid că nu se potrivesc. Fata i-a atras atenția și lui Roberto, însă ea a făcut un pas înapoi când s-a aflat despre povestea cu fosta iubităa băiatului. Apoi, Cătălina s-a îndreptat către Vlad, care o plăcea și apropierea lor a fost naturală.

Cu toate că făcea ce simțea, Cătălina a avut nevoie de aprobarea familiei. A plâns în hohote pentru că nu a primit niciun mesaj de la cei dragi. Când acesta a ajuns, a trăit o dezamăgire.

”Îl vedem ca un prieten foarte bune pentru tine, nu ca un iubit, soț. Noi pe ea nu am mai văzut-o cu genul ăsta de băiat afară”, îi transmitea sora Alexandra.

Ba mai mult, îi atrăgea atenția că gesturile dintre ei sunt deplasate, ”prea avansate pentru o cunoaștere”. Atunci, Cătălina nu a fost de acord cu familia. ”Am făcut mereu ce am simțit”, a explicat ea și a continuat povestea cu Vlad.

Așa a început o relație armonioasă, fără conflicte majore. Între cei doi au existat certuri și discuții, însă au trecut rapid peste ele. Firea jovială a lui Vlad nu a lăsat supărarea să domnească în acele momente și a făcut primii pași.

Citește și: Mireasa sezonul 7. Cătălina și Vlad: ”Ne-am certat”. Cum s-a schimbat viața lor după ce s-au căsătorit

Având-o complice pe Maria, Vlad a organizat o superbă cerere în căsătorie. Îmbrăcată în prințesă, Cătălina a apărut în fața iubitului ei. Acesta, în timp ce purta un costum de cavaler, o aștepta sub o poartă din flori.

Ea credea că filmează un spot publicitar, nici nu se gândea că va fi cerută în căsătorie. După ce a filmat cu Maria, Cătălina a urcat scările.

”Ce cauți aici? Nu cred..”, a zis Cătălina, surprinsă să îl întâlnească. ”Probabil săptămâna asta m-am comportat ciudat, dar am avut un motiv. Vreau să-ți spun că te iubesc rău de tot și că... Vreau să fii soția mea”, a zis Vlad.

”Da”, a zis Cătălina. Ambii au fost foarte emoționați, Vlad fiind copleșit de tot ceea ce simțea.

Mireasa sezonul 8. Ce a apărut pe profilul Dariei după ce fata a șters pozele cu Adrian, indicând o despărțire: ”Game ov... Mireasa sezonul 9, 11 iunie 2024. Mama Antoniei a venit în casă la discuții! Ce reacție a avut concurenta și de ce au cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x