Antena Căutare

Mireasa sezonul 8. Ce a apărut pe profilul Dariei după ce fata a șters pozele cu Adrian, indicând o despărțire: ”Game over”

Daria confirmă că s-a despărțit de Adrian. Tânăra a distribuit știrea a1.ro despre cuplul lor și a scris: ”Game over”.

Mireasa sezonul 8. Ce a apărut pe profilul Dariei după ce fata a șters pozele cu Adrian, indicând o despărțire: ”Game over” Galerie
Daria confirmă că s-a despărțit de Adrian. Tânăra a distribuit știrea a1.ro despre cuplul lor și a scris: ”Game over”. | Antena 1

Daria a șters imaginile cu Adrian și nu îi mai urmărește activitatea în social media. Tânăra a confirmat separarea printr-un mesaj pe Instagram.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Daria a șters pozele cu Adrian și nu îl mai urmărește pe Instagram. Fanii cred că s-au despărțit

Mireasa sezonul 8. Ce a apărut pe profilul Dariei după ce fata a șters pozele cu Adrian, indicând o despărțire: ”Game over”

Daria și Adrian nu mai formează un cuplu, conform fetei. Cei doi tineri s-au despărțit, a confirmat fosta concurentă din sezonul 8, după ce a1.ro a scris despre dispariția imaginilor de cuplu.

Articolul continuă după reclamă

În timp ce Daria a distribuit știrea și a notat ”game over”, Adrian își ține contul privat, dar nu o mai urmărește pe fosta iubită, și a postat o imagine realizată în avion. Rămâne de văzut dacă va avea vreo reacție.

Povestea de dragoste dintre Daria și Adrian de la Mireasa

Lucrurile păreau roz între Adrian și Daria, care s-au îndrăgostit în casa Mireasa. El s-a arătat interesat încă de la începutul competiției, însă fosta concurentă l-a refuzat.

Apoi s-au apropiat ușor ușor și au devenit buni prieteni. La un moment dat, Daria și-a dat seama că îl place și și-au dat o șansă.

Primul sărut a avut loc când Adrian nici nu mai era concurent, ci invitat la Mireasa Capriciile Iubirii. Atunci, Daria a fost cea care l-a sărutat pătimaș.

Citește și: Mireasa sezonul 5. Sebastian a intrat în politică. Fostul pretendent al Inimioarei candidează pentru postul de primar

Adrian a reintrat, la dorința publicului, înapoi în casa Mireasa și eu au format un cuplu și-n Finala Mireasa. Nu au dorit să se logodească și nici să se căsătorească.

După acest moment, au mers la Cluj și au urmat multe vacanțe împreună. Cei doi se pozau împreună și îi încântau pe internauți. Câteva săptămâni mai târziu, Daria a mers cu Adrian acasă la familia lui, unde au stat mai mult timp.

Mireasa, sezonul 9. Alexandru, confesiune neașteptată de față cu toți. Psihologul l-a analizat și a ieșit la iveală ceva... Mireasa sezonul 7. Cătălina și Vlad vor avea un copil. Fosta concurentă e însărcinată în trei luni. Primele imagini cu b...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x