Antena Căutare

Ipostaza în care puțini se așteptau să-i vadă pe Bianca și Mihai. Cum au apărut cei doi și în ce relații se află

După refuzul Biancăi de a se căsători cu Mihai la Mireasa, s-au creat zeci de controverse, însă felul în care au fost surprinși în public pune capăt speculațiilor!

Ipostaza în care puțini se așteptau să-i vadă pe Bianca și Mihai. Cum au apărut cei doi și în ce relații se află
Bianca și Mihai

Deși s-a crezut că Bianca și Mihai vor fi pe cale să se despartă, după ce aceasta a luat hotărârea de a nu pune bazele iubirii sale în fața camerelor de filmare, la Mireasa, imaginile surprinse în public cu cei doi spun cu totul altceva!

Mihai a ezitat și în cele din urmă a răspuns ”Da” când a fost întrebat dacă vrea să se căsătorească cu Bianca. De cealaltă parte, tânăra a avut nevoie de mai mult timp pentru a se decide.

Ea a spus ”Nu”, în ciuda încurajărilor care veneau din platou. Romanticul Mihai a declarat, în mai multe rânduri, că este prea devreme pentru o cerere în căsătorie. În ciuda acestui lucru, cei doi au depus actele pentru căsătorie, la Primăria Buftea, împreună cu restul cuplurilor din casa Mireasa 2020.

Citește și: Mireasa 2020, sezonul 2. Bianca și Mihai, ipostaza în care au fost surprinși în public. Ce fac ce doi în afara casei Mireasa

Mihai și Bianca formează un cuplu din ce în ce mai puternic. Cum au fost surprinși cei doi

În ultima postare făcută de Bianca, se poate observa că aceasta se află la masă alături de Mihai, în Suceava, și alături de alți prieteni, înclusiv o fetiță de câțiva ani. Cei doi au început să se afișeze foarte des împreună, îmbrățișați, semn că relația lor a evoluat.

Ambii au afirmat că sunt împreună și că trăiesc unele dintre cele mai frumoase clipe din viața lor, chiar dacă au ales să nu se căsătorească în ochii lumii.

Bianca a scris în descrierea postării că se simte binecuvântată ("Blessed"), iar chipurile lor sunt dovada că trăiesc fericiți alături unul de celălalt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Mireasa 2020, sezonul 2. Ce spune Bianca despre relația cu Mihai. Ce se întâmplă în aceste momente cu cei doi

Tânăra, foarte activă pe rețelele de socializare, postează des imagini din intimitatea cuplului, în momentele de tandrețe, dar și atunci când se află alături de persoane dragi.

Comunicarea, iubirea și susținerea familiilor le-a dat putere să depășească momentele dificile și au învățat să comunice mai eficient, dovadă fiind toate postările și live-urile din mediul online.

Mireasa a revenit cu al treilea sezon la Antena 1

Mireasa, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor cu fiecare sezon difuzat, a revint la Antena 1 cu un nou sezon.

Din 6 martie, de la 13:45, la Antena 1, gazda emisiunii, Simona Gherghe, întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Mădălina și Radu, viața de soț și soție în afara casei Mireasa. Cum își petrec timpul fericiții câștigători

Aşa cum şi-a obişnuit deja telespectatorii, Mireasa va aduce în centrul atenţiei poveşti de dragoste, întâmplări spectaculoase, reguli dure, confruntări acide, emoţii, suspans şi multe provocări.

„După mai bine de 5 luni petrecute în Casa Mireasa, credeam că în cele câteva zile libere dintre sezoane mă voi deconecta total. Ei bine, m-am înşelat! Mi-au lipsit concurenţii, m-am gândit cum a fost pentru ei revederea cu cei dragi, cum vor continua poveştile lor în afara platoului şi sunt foarte curioasă să-i cunosc pe cei care vor intra în Casă în căutarea iubirii, în cel de-al treilea sezon al emisiunii.

Vă invit să îi cunoaşteţi în gala de sâmbăta aceasta, de la ora 13:45, de la Antena 1 şi să ne spuneţi părerile cu privire la ei şi la deciziile pe care le vor lua, pe conturile de social media ale emisiunii!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe, care a mai completat: „Fiecare concurent a simţit diferit gustul iubirii în casa Mireasa. Pentru unii însă a fost unul extrem de dulce. Sunt foarte curioasă cumva fi gustul iubirii pentru noii concurenţi!”.

Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Mari a ales sa plece din emisiune, deși a fost votată Mama Săptămânii. Ce l-a îndemnat pe ... Mireasa 2021, sezonul 3. Doamna Mari, noi discuții despre plecarea din casă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x