Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Lică a umilit-o pe Andreia, la emisiunea Mireasa! Gestul i-a lăsat mască pe toți: „Ce răzbunare prostească”

Momente șocante pentru concurenții din casa Mireasa, de la Antena 1! Lică a umilit-o pe Andreia în cel mai neașteptat mod posibil!

Concurenții din emisiunea Mireasa de la Antena 1 au început să își dea arama pe față. Printre ei a fost și Lică, concurentul care a recurs la un gest șocant pentru a se răzbuna pe Andreia!

LICĂ A UMILIT-O PE ANDREIA, LA EMISIUNEA MIREASA DE LA ANTENA 1

Lică a pus mâna pe un superb buchet de trandafiri și i l-a oferit concurentei Andreia, spre marea surpriză a tuturor. Totuși, în scurt timp s-a dovedit că totul face parte dintr-un plan.

citește și: Moment intim între Lică și Petronela, în casa Mireasa! Ce i-a dezvăluit el despre Andreia. „Cum aș putea?” – Video

„Acest buchet ți-l dau ție. Am o rugăminte la tine. Ia aceste flori...și i le oferi Petronelei. Și acum Petronela, vreau să te invit la dans”, a fost fraza ce i-a lăsat mască pe concurenții din emisiunea Mireasa de la Antena 1.

Lică a umilit-o pe Andreia, la emisiunea Mireasa! Gestul i-a lăsat mască pe toți: „Ce răzbunare prostească”

Lică din emisiunea Mireasa, gest șocant față de Andreia

„Ce răzbunare prostească, nu cred așa ceva”, „Cum poți să te gândești la așa ceva”, „Andreia a fost jignită. Nicio femeie nu merită să se simtă în halul ăsta”, au spus concurenții din competiție.

citește și: Florin i-a oferit Cătălinei inelul, la emisiunea Mireasa! Decizia luată de concurentă i-a uimit pe toți

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Mireasa de la Antena 1 ca să descoperi mai multe detalii incredibile despre concurenți.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.