Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Florin i-a oferit Cătălinei inelul, la emisiunea Mireasa! Decizia luată de concurentă i-a uimit pe toți

 În gala de sâmbătă a emisiunii Mireasa, fanii au urmărit cu sufletul la gură să descopere ce se întâmplă între Cătălina și Florin!

Concurentul este mai mult decât îndrăgostit de Cătălina și i-a oferit nu doar o scrisoare, ci și un inel surpriză!

CĂTĂLINA ȘI FLORIN, DECIZIE IMPORTANTĂ LA EMISIUNEA MIREASA

Cătălina a citit rândurile și, fără ezitare, i-a dat lui Florin un răspuns ce i-a surprins pe toți!

citește și: Moment șocant la „Mireasa”! Lică le-a lăsat mască pe Andreia și Petronela! I-a oferit inelul uneia dintre ele! Video

„Cred că am mai vorbit despre chestia asta. Eu nu vreau să-mi fac o relație cu tine. Nu am cum să fac chestia asta, nu am cum să intru într-o relație cu tine. Nu vreau să intrăm în competiție sau să fac ceva ce ar putea să te rănească. Prietenia dintre mine și tine va rămâne la fel. Eu am spus de la început că nu am sentimente și că nu pot intra într-o relație cu tine. Îmi pare rău că nu pot primi inelul”, i-a explicat tânăra, pe un ton extrem de serios.

Florin i-a oferit Cătălinei inelul, la emisiunea Mireasa! Decizia luată de concurentă i-a uimit pe toți

Florin și Cătălina de la emisiunea Mireasa, decizie ce i-a uimit pe fani

Cei doi s-au îmrățișat și toată lumea a aplaudat sinceritatea Cătălinei, una dintre cele mai îndrăgite concurente din emisiunea Mireasa de la Antena 1.

citește și: Moment intim între Lică și Petronela, în casa Mireasa! Ce i-a dezvăluit el despre Andreia. „Cum aș putea?” – Video

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Mireasa de la Antena 1 ca să descoperi mai multe detalii.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.