Antena Căutare

Acuze în loc de scuze! Dacă dragoste nu e... ceartă să fie! Lică și Ale sunt din nou la cuțite: ”Ai patru cuvinte în vocabular. Mintea ta e limitată!”

Dacă dragoste nu este, ceartă să fie. Lică și Ale sunt din nou la cuțite. Iată care a fost dinscuția dintre cei doi concurenț

Lică profită de orice moment și o tachinează pe Ale, dar concurenta s-a săturat să fie luată peste picior de colegul ei și a răbufnit.

”Ai patru cuvinte în vocabular. Mintea ta e limitată!”, a spus concurenta.

Ale a adăugat: "Mă face mereu proastă. Din cauza Petronelei este întors Lică, contra mea. Se uită la mine într-un fel anume, mă jignește, mă face blondă. E mai mare, ar trebui să fie mai inteligent cu o secundă, dar ce să-i ceri?"

Niculina Stoican, Maria Buză și Anda Ghiță, spaima concurenților din casa "Mireasa". Invitatele și-au deconspirat intențiile: "Trebuie să intrăm în creierul lor"​

Chemată la testimoniale, Ale a explicat de ce se ia Lică mereu de ea și cu această ocazie i-a transmis și un mesaj.

"Lică! Dacă ai o problemă cu părul meu blond, nu înseamnă că sunt proastă. Problema e la tine. Ai niște frustrări de care nu poți să scapi niciodată!", i-a transmis concurenta lui Lică.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus din cadrul emisiunii Mireasa!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Niculina Stoican, Maria Buză și Anda Ghiță, spaima concurenților din casa "Mireasa". Invitatele și-au deconspi... Anda Ghiță, impresii despre viață și iubire în casa "Mireasa". Alexandra, un martor al afecțiunii dintre Andre...
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023. Peștii ar putea fi ceruți în căsătorie
Previziunile astrale oferă anumită posibilități, iar horoscopul dragostei pentru luna iunie...
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023. Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023 spune că Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici, iar...
Ultimele știri
x