Antena Căutare

Lică și Andreia din casa Mireasa au dat cărțile pe față! Care sunt adevăratele lor sentimente

Dezvăluiri de-a dreptul neașteptate pentru fanii emisiunii Mireasa de la Antena 1! Andreia și Lică au dat cărțile pe față și s-a aflat care sunt adevăratele lor sentimente!

Recent, Lică a făcut un gest de răzbunare ce i-a scandalizat pe toți din emisiunea Mireasa! Practic, acesta s-a îndreptat cu un buchet de flori spre Andreia, dar fix când toată lumea credea că o să îl ofere acesteia, tânărul a rugat-o să dea florile Petronelei, ca semn al faptului că o alege pe ea.

LICĂ ȘI ANDREIA DIN EMISIUNEA „MIREASA” AU DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ

Ulterior, jignită de acest gest controversat, Andreia a răbufnit și a scos la iveală detalii incredibile!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânăra pare extrem de rănită de gestul lui Lică și se simte umilită, lucru pe care l-a destăinuit altor concurente din casă, în încercarea de-a înțelege mai bine comportamentul lui Lică:

CITEȘTE ȘI: Lică a umilit-o pe Andreia, la emisiunea Mireasa! Gestul i-a lăsat mască pe toți: „Ce răzbunare prostească”

„Cum poți să spui că ești îndrăgostit de mine dacă tu ești primul care vrea să îmi facă rău, să mă facă să mă simt penibil. Mereu încerca să îmi găsească defecte”, a zis Andreia cu lacrimi în ochi.

Lică și Andreia din casa Mireasa au dat cărțile pe față! Care sunt adevăratele lor sentimente

Lică și Andreia au dat cărțile pe față

Lică și Andreia au dat cărțile pe față

Ulterior, Lică și Andreia au dat cărțile pe față și au făcut dezvăluiri complet neașteptate pentru toți cei din casa Mireasa. Ce s-a întâmplat cu adevărat între cei doi concurenți și ce planuri are Lică?

CITEȘTE ȘI: S-a descoperit adevărul despre Lică și Petronela din casa Mireasa! Ionuț a făcut o criză de nervi: „Nu mai pot”

Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea Mireasa de la Antena 1!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Fanii emisiunii Mireasa, descoperire uriașă! Ce s-a aflat despre Ina și Ciprian: „Trebuie să accepți”... Emoții de nedescris! Cuplurile din casa "Mireasa" au fost la Starea Civilă!| Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x