Mădălina din casa „Mireasa”, replici acide! Ce dezvăluire neașteptată a făcut tânăra: „De față cu toți”

Detalii incredibile au ieșit la iveală pentru fanii emisiunii „Mireasa”, sezonul 2. Mădălina și Radu au avut parte de un schimb de replici mai acide. Fiul doamnei Ana încearcă să-și împace iubita, dar nu prea reușește.

Mădălina și Radu de la „Mireasa”, sezonul 2

A fost o zi extrem de agitată în casa „Mireasa”, sezonul 2, ediția din 18 decembrie 2020. De data aceasta, cei care au fost protagoniștii unor schimburi acide de replici au fost chiar Mădălina și Radu.

Se pare că tânărul, dornic de atenția partenerei sale, a încercat pe cât posibil să savureze mici momente de tandrețe cu aceasta.

Mădălina din casa „Mireasa” a izbucnit în lacrimi

Mădălina, în schimb, a părut deranjată de insistențele lui Radu și chiar s-a ridicat supărată, alegând să se retragă în camera sa.

citește și: David din casa „Mireasa” a avut o copilărie greu de imaginat: „Căutam mâncare. Ajutam chelnerii la nunți ca să primim ceva”

Partenerul său n-a lăsat-o singură, ci s-a dus după ea și amândoi au discutat despre tensiunile care există între ei.

Mădălina din casa „Mireasa”, sezonul 2

Mădălina din casa „Mireasa”, sezonul 2

„Ești conștient că nu îmi place ce glume faci cu mine și că spui că urlu, nu?! Ai spus de față cu toți și asta m-a deranjat”, a fost replica acidă a tinerei, cuprinsă de tristețe.

citește și: Ce informații compromițătoare deține Ștefan din casa „Mireasa”! „Știu foarte multe lucruri despre unii”

Acesta a fost momentul în care au ieșit la iveală detalii incredibile despre relația dintre cei doi.

La ce trucuri a recurs Radu ca s-o împace pe Mădălina, în ediția din 18 decembrie 2020 a emisiunii „Mireasa”, sezonul 2? Află totul urmărind clipul video de mai sus!

Ultimele știri