Antena Căutare

Ce informații compromițătoare deține Ștefan din casa „Mireasa”! „Știu foarte multe lucruri despre unii”

Dezvăluiri neașteptate în casa „Mireasa”, sezonul 2, de la Antena 1! Ștefan susține că are informații compromițătoare despre un anumit concurent, dar va divulga adevărul doar în ziua în care va părăsi competiția.

Ștefan, concurent în sezonul 2 al emisiunii „Mireasa” Galerie
Ștefan, concurent în sezonul 2 al emisiunii „Mireasa”

Surpriză de zile mari pentru fanii emisiunii „Mireasa”, sezonul 2, în ediția de joi, 17 decembrie 2020.

Supărările tot mai mari ale mamelor, cu privire la curățenia din casă, l-au făcut pe Ștefan să răbufnească și să facă dezvăluiri surprinzătoare.

Ștefan deține secrete compromițătoare despre concurenții din casa „Mireasa”

„Foarte multe răutăți văd aici. M-am săturat de ceartă, m-am săturat de…paharele nespălate, că a spălat ea paharele, că nu știu ce a făcut Ermina, că mama săptămânii în sus, mama săptămânii în jos…Putea să-i dea un Oscar pentru mama săptămânii, c-ar fi mai frumos. M-am săturat de oamenii ăștia prefăcuți și de toate felurile. Și chiar mă abțin mult să nu intru în certuri, că dacă intru, știu foarte multe lucruri”, aceasta a fost dezvăluirea făcută în ediția din 17 decembrie 2020 a emisiunii „Mireasa”, sezonul 2.

citește și: Conflictul dintre Claudia și Ermina continuă la „Mireasa”: ”Mă despart de Ștefan și ți-l las ție”

Mai mult decât atât, concurentul nu s-a oprit aici, și a continuat să explice care este motivul supărării sale, dar și ce secret important deține.

Ștefan, concurent în casa „Mireasa”

Ștefan, concurent în casa „Mireasa”

„Nu vreau să intru în discuții, dar poate până la urmă o să intru până plec de aici. Pentru că știu foarte multe lucruri de aici din casă”, a mai explicat acesta.

Așa cum era de așteptat, informația secretă a cam pus pe gânduri concurenții din casa „Mireasa”, sezonul 2.

citește și: Băieții au stat de vorbă cu noua concurentă de la „Mireasa”, Andreea. Ce și-au spus aceștia

Au apărut discuții și ceilalți băieți din casă au încercat să „îl tragă de limbă” pe Ștefan ca să afle despre ce secret este vorba.

„Eu am prins un telefon care era al altcuiva și am descoperit niște informații, am făcut capturi. Sunt capturi, nu sunt poze, capture la mesaje”, a dezvăluit acesta.

Concurentul a explicat faptul că va dezvălui despre ce este vorba la momentul potrivit, atunci când va părăsi competiția „Mireasa”, sezonul 2. Totuși, acesta a oferit și câteva detalii despre capturile pe care le are, atât într-un dialog purtat cu băieții, cât și într-o conversație avută cu Simona Gherghe, prezentatorea emisiunii. Acesta a fost momentul în care fanii au putut descoperi detalii surprinzătoare.

Ce alte informații au ieșit la iveală? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Mireasa” de la Antena 1.

Mireasa 2020, sezon 2. Conflictul dintre Claudia și Ermina continuă: ”Mă despart de Ștefan și ți-l las ție”... David din casa „Mireasa” a avut o copilărie greu de imaginat: „Căutam mâncare. Ajutam chelnerii la nunți ca să primim ce...
Video Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Adrian și-a arătat interesul față de Ioana: Îmi vine să o iau în brațe și să nu-i mai dau drumul! Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Adrian și-a arătat interesul față de Ioana: Îmi vine să o iau în brațe și să nu-i mai dau drumul! Marti, 03.10.2023, 16:54
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Ce se întâmplă cu relația dintre Giorgio și Inga de la Mireasa 6. Imaginea care arată în ce stadiu sunt tinerii în prezent

Ce se întâmplă cu relația dintre Giorgio și Inga de la Mireasa 6. Imaginea care arată în ce stadiu sunt tinerii în prezent

Giorgio și Inga din sezonul 6 Mireasa au surprins pe toată lumea când au anunțat că formează un cuplu în aprilie 2023, însă nu au mai apărut împreună de ceva timp. Recent, cei doi au publicat o fotografie cu ei.

Marti, 03.10.2023, 17:39
Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Ce au vorbit Liviu și Bogdana la telefon, după ieșirile nervoase ale tânărului

Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Ce au vorbit Liviu și Bogdana la telefon, după ieșirile nervoase ale tânărului

În urmă cu câteva zile, Liviu și Bogdana de la Mireasa sezonul 8 au discutat la telefon. Iată ce și-au spus.

Marti, 03.10.2023, 15:45
Gabriela, fosta soție a lui Valentin din sezonul 6, prima poză cu bebelușul în căruț. Tânăra a născut recent

Gabriela, fosta soție a lui Valentin din sezonul 6, prima poză cu bebelușul în căruț. Tânăra a născut recent

Gabriela de la Mireasa sezonul 6 a născut în urmă cu câteva săptămâni. Aceasta a postat pe Instagram o fotografie cu nou născutul, care este în căruț. Chipul nu i se vede, semn că fosta soție a lui Valentin nu vrea să-l expună pe cel mic.

Marti, 03.10.2023, 14:49
Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Daniel a primit o scrisoare de la frate: ” Știu că ești prost și te îndrăgostești repede”

Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Daniel a primit o scrisoare de la frate: ” Știu că ești prost și te îndrăgostești repede”

Daniel de la Mireasa sezonul 8 a primit o scrisoare de la fratele său, Claudiu. Iată ce i-a transmis acesta.

Marti, 03.10.2023, 14:10
x