Antena Căutare

Ce informații compromițătoare deține Ștefan din casa „Mireasa”! „Știu foarte multe lucruri despre unii”

Dezvăluiri neașteptate în casa „Mireasa”, sezonul 2, de la Antena 1! Ștefan susține că are informații compromițătoare despre un anumit concurent, dar va divulga adevărul doar în ziua în care va părăsi competiția.

Ștefan, concurent în sezonul 2 al emisiunii „Mireasa” Galerie
Ștefan, concurent în sezonul 2 al emisiunii „Mireasa”

Surpriză de zile mari pentru fanii emisiunii „Mireasa”, sezonul 2, în ediția de joi, 17 decembrie 2020.

Supărările tot mai mari ale mamelor, cu privire la curățenia din casă, l-au făcut pe Ștefan să răbufnească și să facă dezvăluiri surprinzătoare.

Ștefan deține secrete compromițătoare despre concurenții din casa „Mireasa”

„Foarte multe răutăți văd aici. M-am săturat de ceartă, m-am săturat de…paharele nespălate, că a spălat ea paharele, că nu știu ce a făcut Ermina, că mama săptămânii în sus, mama săptămânii în jos…Putea să-i dea un Oscar pentru mama săptămânii, c-ar fi mai frumos. M-am săturat de oamenii ăștia prefăcuți și de toate felurile. Și chiar mă abțin mult să nu intru în certuri, că dacă intru, știu foarte multe lucruri”, aceasta a fost dezvăluirea făcută în ediția din 17 decembrie 2020 a emisiunii „Mireasa”, sezonul 2.

citește și: Conflictul dintre Claudia și Ermina continuă la „Mireasa”: ”Mă despart de Ștefan și ți-l las ție”

Mai mult decât atât, concurentul nu s-a oprit aici, și a continuat să explice care este motivul supărării sale, dar și ce secret important deține.

Ștefan, concurent în casa „Mireasa”

Ștefan, concurent în casa „Mireasa”

„Nu vreau să intru în discuții, dar poate până la urmă o să intru până plec de aici. Pentru că știu foarte multe lucruri de aici din casă”, a mai explicat acesta.

Așa cum era de așteptat, informația secretă a cam pus pe gânduri concurenții din casa „Mireasa”, sezonul 2.

citește și: Băieții au stat de vorbă cu noua concurentă de la „Mireasa”, Andreea. Ce și-au spus aceștia

Au apărut discuții și ceilalți băieți din casă au încercat să „îl tragă de limbă” pe Ștefan ca să afle despre ce secret este vorba.

„Eu am prins un telefon care era al altcuiva și am descoperit niște informații, am făcut capturi. Sunt capturi, nu sunt poze, capture la mesaje”, a dezvăluit acesta.

Concurentul a explicat faptul că va dezvălui despre ce este vorba la momentul potrivit, atunci când va părăsi competiția „Mireasa”, sezonul 2. Totuși, acesta a oferit și câteva detalii despre capturile pe care le are, atât într-un dialog purtat cu băieții, cât și într-o conversație avută cu Simona Gherghe, prezentatorea emisiunii. Acesta a fost momentul în care fanii au putut descoperi detalii surprinzătoare.

Ce alte informații au ieșit la iveală? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Mireasa” de la Antena 1.

Mireasa 2020, sezon 2. Conflictul dintre Claudia și Ermina continuă: ”Mă despart de Ștefan și ți-l las ție”... David din casa „Mireasa” a avut o copilărie greu de imaginat: „Căutam mâncare. Ajutam chelnerii la nunți ca să primim ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x