Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Aron a venit special în platoul Capriciile Iubirii ca să discute cu una dintre fete. Ce i-a zis

Aron a venit special la Mireasa-Capriciile Iubirii pentru a o certa pe Larisa pentru modul în care i-a vorbit doamnei Elena. Acesta a taxat-o și pe doamna Dana, după ce bunica i-a spus Elenei că nu poate să stă cu ea pentru că o vede mama lui Leo.

aron intr-o camasa alba la mireasa capriciile iubirii Galerie
Aron a venit special la Mireasa-Capriciile Iubirii pentru a o certa pe Larisa pentru modul în care i-a vorbit doamnei Elena. Acesta a taxat-o și pe doamna Dana, după ce bunica i-a spus Elenei că nu poate să stă cu ea pentru că o vede mama lui Leo. | Antena 1

”M-am săturat să comentezi de toți ce mănâncă. De acum încolo o să-ți dau ție raportul de ce mănânc, da?! Îți fac o listă din ce mănânc și ce nu mănânc.”, a zis Larisa, vizibil nervoasă.

Atunci, doamna Elena a încercat să o liniștească și a replicat: ”Lariso, dacă ești nervoasă, du-te.” ”Nu că sunt nervoasă, dar te-am auzit. Și mă enervează chestia asta”, a mai adăugat concurenta de la Mireasa sezon 5.

Câteva zile mai târziu, Larisa a atacat-o subtil pe doamna Elena. Se afla în bucătărie, când bunica a intrat în cameră. A fost momentul în care tânăra i-a spus: ”Facem aici de mâncare, buni. Două pulpe, ciuperci și ceapă. Are cineva ceva de obiectat? Tu, Dana, ai ceva de comentat cu Anda?!”.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina și Perneș au câștigat o noapte împreună. Reacția lor când au aflat că vor dormi împreună în casă

Aron, supărat pe Larisa și doamna Dana de la Mireasa sezon 5

”În primul rând, nu se ia o femeie în vârstă la mișto. În al doilea rând, nu se vorbește așa cu o femeie mai în vârstă, Larisa. În al treilea rând, ți-ai arătat caracterul mai puțin ferm pe care l-ai arătat când eram eu în emisiune. Imediat cum am plecat din emisiune, v-ați găsit să dați în bunica mea. Să vă fie rușine!”, a zis Aron.

Larisa: ”Întotdeauna am avut caracterul ăsta. Tu ai dat primul în bunica ta. Nu accept ca bunica ta să mă jignească, indiferent de vârsta pe care o are. Nu am jignit-o.”

A urmat un schimb de replici, în care Aron i-a reproșat că fata i-a adus injurii bunicii sale. ”Tu consideri că îți permiți să o jignești pe bunica mea? Poftim?! Să zici să-și bage pulpele undeva? Care e caracterul tău, Larisa?! Să-ți fie rușine, măi. Ai un caracter josnic”, a spus Aron.

Nici pe doamna Dana nu a menajat-o băiatul, căreia i-a reproșat că-i pune condiții bunicii Elena.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Inelul soacrei a fost oferit! Ce mamă a spart vitrina și a oferit bijuteria viitoarei nurori

”Cum să interziceți unei persoane să nu mai vorbească cu Elena?! Cine sunteți dumneavoastră?! (...) La fel ai făcut și cu săraca Nora, cum zicea doamna Dana ceva, trebuia să pleci. De ce?! Ești direct răspunzătoare și liberă să stai cu cine și unde vrei. Poftim?! Cum faceți dumneavostră, ”Poftim?!”.”, a mai zis fostul concurent.

Doamna Dana i-a zis să-i fie rușine pentru ce i-a spus. Mai multe detalii despre acest subiect găsiți în galeria foto, unde este atașat materialul întreb cu discuția lor.

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina și Perneș au câștigat o noapte împreună. Reacția lor când au aflat că vor dormi împreună ... Mireasa 2022, sezon 5. Sese, reacție necontrolată în timp ce se certa cu Giovana. Fata a țipat să o lase în pace...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x