Antena Căutare

Mesajul pe care Ela de la Mireasa l-a postat în mediul online, la scurt timp după ce s-a căsătorit cu Petrică. Ce au spus fanii

Ela de la Mireasa a primit mai multe mesaje inedite pe rețelele de socializare, în secțiunea de comentarii, unde oamenii au avut câteva întrebări de pus. Ce mesaj a scris ea.

Galerie
Mesajul pe care Ela de la Mireasa l-a postat în mediul online, la scurt timp după ce s-a căsătorit cu Petrică. Ce au spus fanii | Instagram

Ela de la Mireasa, soția lui Petrică, cu care a și câștigat finala Mireasa în sezonul în care ei au participat, le-a dat de gândit fanilor.

Mesajul pe care Ela de la Mireasa l-a postat în mediul online, la scurt timp după ce s-a căsătorit cu Petrică. Ce au spus fanii

Ela de la Mireasa a publicat o imagine cu ea cu o floare în mâna, însă mesajul scris de ea i-a pus pe gânduri pe toți fanii ei. Aceasta a scris o serie de cuvinte care au putut fi interpretate cu dublu sens.

Citește și: Mireasa, sezonul 4. Cum arată verigheta purtată de Petrică după nunta cu Ela. Ce mesaj a transmis tânărul în online

Articolul continuă după reclamă

Iată ce a ținut să scrie ea:

„Două drumuri separate, două inimi sfărâmate..”, a scris ea în descrierea fotografiei. Oamenii s-au gândit că ar fi fost vorba despre sarcina pierdută în trecut de către ea. Alții s-au gândit că poate ea și Petrică s-au separat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de dragoste dintre Ela și Petrică Nemeș

Inițial, Petrică și-a exprimat dorința de a o cunoaște pe Maria, însă aceasta nu a vrut să-i dea o șansă. La fel și Ela, care a părut interesată de Seba, însă nu s-a concretizat nimic.

Citește și: Mireasa, sezonul 4. Ela și Petrică s-au căsătorit religios. Cum a arătat tânăra în rochie de mireasă

După o lună jumătate de la începutul competiției, Petrică, care a călcat strâmb după ce i-a zis Elei că o place pe Raluca, a realizat că-și dorește ceva serios cu ea și a rămas alături de brunetă până ce aceasta i-a dat o șansă.

Cu toate că s-au înțeles foarte bine, doamna Ioana le-a pus probleme serioase. Mama lui Petrică nu a ezitat să-și arate dezamăgirea față de alegerea fiului.

Aceasta nu a acceptat ideea că fiul său nu a ales o tânără blondă, din zona Maramureșului nici măcar în ziua cununiei. Însă iubirea dintre Ela și Petrică a fost mai puternică decât împotrivirea mamei.

Petrică și Ela, câștigătorii Mireasa sezonul 4, au trăit clipe de neuitat joi, 4 iulie 2024. Tinerii au făcut un pas important în relația lor: cununia religioasă. De când au ieșit din casa show-ului matrimonial, aceștia și-au amânat nunta de mai multe ori.

Evenimentul a fost de-a dreptul senzațional. Ela și Petrică au respectat cu strictețe fiecare tradiție a zonei. Mirele nu a avut voie să vadă rochia de mireasă până în ziua nunții, motiv pentru care reacția lui a fost una de zile mari atunci când soția i-a apărut în față.

Cei doi s-au distrat de minune, având aproape cele mai importante persoane. Petrecerea de după cununia religioasă a avut loc într-un local cu aranjamente florale uimitoare. Invitații au rămas fascinați de frumusețea locului.

Mireasa sezonul 10. Ionuț a ținut-o strâns în brațe pe Casandra după eliminarea ei. Ce i-a spus concurentul, vizibil emo... Mireasa sezonul 8. Bia și Robert au fost prezenți la Capriciile Iubirii. Ce mai fac, unde lucrează și cum i-a schimbat s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x