Antena Căutare

Mesajul trist pe care Madi de la Mireasa l-a transmis de curând. Ce lecție le-a dat fanelor care o urmăresc după despărțire

Madi de la Mireasa a postat un videoclip emoționant despre singurătate, la scurt timp de când s-a aflat că ea și Sergiu s-au separat. Iată ce a precizat aceasta!

Mesajul trist pe care Madi de la Mireasa l-a transmis de curând. Ce lecție le-a dat fanelor care o urmăresc după despărțire Galerie
Mesajul trist pe care Madi de la Mireasa l-a transmis de curând. Ce lecție le-a dat fanelor care o urmăresc după despărțire | Antena 1/ Instagram

Madi de la Mireasa a publicat un mesaj video prin care a dezvăluit faptul că ea de Dragobete nu a primit nicio floare, însă nu e tristă, fiindcă se are pe ea însăși și asta îi conferă valoare.

Mesajul trist pe care Madi de la Mireasa l-a transmis de curând. Ce lecție le-a dat fanelor care o urmăresc după despărțire

Într-un clip recent postat pe rețelele sociale, Madi de la Mireasa și-a împărtășit sinceritatea și optimismul în ciuda unei perioade delicate.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Replica Luizei după ce s-a zvonit că formează un cuplu cu Sergiu. Ce spune tânăra

În urma despărțirii de Sergiu de la Mireasa acum câteva săptămâni, Madi a dorit să transmită un mesaj puternic fanilor ei, subliniind că se simte bine chiar și fără o relație și fără flori de la partener în zilele speciale.

Pentru cei care au urmărit evoluția relației lor în cadrul emisiunii, acest mesaj a fost unul surprinzător, dar în același timp, într-adevăr inspirațional. În clipul emoționant, Madi a afirmat că este singură, dar că se simte bine astfel, și că este într-o etapă a vieții sale în care își redescoperă propriul sine.

Fanii s-au mobilizat în susținerea ei și i-au scris multe mesaje frumoase.

Cu toate că despărțirea poate fi un proces dificil și dureros pentru mulți, Madi a ales să își canalizeze energia în redescoperirea propriei sale stări de bine și a înțelepciunii interioare. Mesajul ei reflectă un spirit de independență și de încredere în sine, care a impresionat și inspirat mulți.

„Poate că nu ați primit nicio floare astăzi, fiindcă nici eu nu am primit. Dar nu uitați că vă aveți pe voi înșivă”, spune ea, printre cuvinte, pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mireasa sezon 8. Sergiu, primele declarații după ce s-a zvonit că are o altă relație. Luiza a negat că sunt împreună

În live-ul său, Sergiu a ținut să puncteze faptul că între doi oameni care s-au iubit și au avut o relație nu poate exista o relație de prietenie.

Citește și: Ce spune Madi despre o presupusă relație a lui Sergiu cu o fostă concurentă din sezonul 8 Mireasa:”Dumnezeu le așează cum vrea el”

”Între un fost și o fostă nu au cum să existe relații de prietenie. Exclus așa ceva. Cine zice că există e un om psihopat”, a spus Sergiu. Cineva i-a scris: ”Pare că nu ești singur”.

”Uite că pare, Anamaria.”, a răspuns fostul concurent de la Mireasa sezonul 8. El a negat faptul că are o nouă relație.

”Următorul live nu o să existe, cât de curând. Atât am dorit să fac live-ul ăsta ca să pun stop speculațiilor care au fost făcute zilele trecute, precum că eu aș avea o relație cu o fostă concurentă din casa Mireasa.

Nu e adevărat, deocamdată sunt bărbat însurat, nu-mi doresc în viitorul apropiat să am o relație, mai ales și cu o fostă concurentă. E exclus. Astea sunt bârfe de la un grup de susținere care pe mine mă hăituiesc și vor să facă rău. Plus de asta, îi pătează și imaginea acelei colege din emisiune, nu vreau să dau nume, nu vreau să-i pătez numele”, a spus Sergiu.

Mireasa, sezonul 9. Ce mesaj a transmis Andrada după eliminarea din competiție. Postarea care a generat o mulțime de rea... Mireasa, sezonul 8. Ce decizie neașteptată au luat Daria și Adrian. Postarea care a pus susținătorii pe gânduri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x