Antena Căutare

Mireasa sezonul 8. Replica Luizei după ce s-a zvonit că formează un cuplu cu Sergiu. Ce spune tânăra

În live-urile lui Madi, aceasta a primit mesaje prin care era anunțată că Sergiu și Luiza ar forma un cuplu. Fosta concurentă de la Mireasa sezonul 8 a avut o replică, după ce nici Madi, nici Sergiu nu au infirmat zvonurile.

colaj de imagini cu liviu, madi si sergiu de la mireasa Galerie
În live-urile lui Madi, aceasta a primit mesaje prin care era anunțată că Sergiu și Luiza ar forma un cuplu. Fosta concurentă de la Mireasa sezonul 8 a avut o replică, după ce nici Madi, nici Sergiu nu au infirmat zvonurile. | Antena 1

În mediul online se zvonește că Sergiu ar avea o relație cu Luiza, fosta concurentă din sezonul 8 Mireasa.

”Luiza e cu Sergiu și încă se ascund”, i-a scris cineva lui Madi în timp ce făcea live. Ea a spus: ”Am mai auzit lucrul ăsta. Am auzit și chestia asta, dar nu-i nicio problemă. Dumnezeu le așează cum vrea el. Merg înainte, normal. Viitorul are multe să ne ofere la fiecare”.

Citește și: Ce spune Madi despre o presupusă relație a lui Sergiu cu o fostă concurentă din sezonul 8 Mireasa:”Dumnezeu le așează cum vrea el”

Replica Luizei după ce s-a zvonit că formează un cuplu cu Sergiu. Ce spune tânăra

Pe contul său de Instagram, Luiza a infirmat zvonurile care circulă în mediul online. Ea susține că nu a vorbit nici cu Madi, cu atât mai puțin cu Sergiu, după ieșirea din casa Mireasa.

Supărată, i-a numit ”nesimțiți” pe Madi și Sergiu pentru că nu au negat informațiile false care circulă. Madi chiar le-a comentat și a dat de înțeles că e posibil să fie adevărate.

”Vreau să lămuresc postarea de dinainte și să spun că nu este adevărat nici măcar 1%. Acești doi nesimțiți, că altfel nu îi pot numi, nici măcar nu vin în față să afirme că așa ceva nu este adevărat, cât timp eu nu am vorbit cu Sergiu nici măcar după ce am ieșit din casă, nici măcar când era cu Madi.

Doar lui Madi i-am scris și nici nu mi-a răspuns cât timp a fost în spital. Se vede cât de prietenă mi s-a dat. Nu pot să spun foarte mult acum pentru că eu sunt la job, nu fac live-uri pe Facebook, Instagram, Tiktok pentru că nu această meserie este de mine. Așa că o să fac zilele următoare un live în care vreau să specific, mai în amănunt, tot ce se întâmplă și chiar cu dovezi.”, a zis Luiza pe Instagramul ei.

Luiza a mai adăugat: ”Nu m-aș uita niciodată la un bărbat ca Sergiu. Nu mă cred cine știe ce, dar, pur și simplu, l-am văzut doar ca pe un prieten. Madi, dacă îmi era prietenă, ne avem pe Instagram, i-am dat mesaj când era la spital și nu mi-a răspuns, putea să mă întrebe dacă e adevărat sau nu. Ce înseamnă prostia asta?! Sergiu și Madi puteau să afirme în orice moment că acest lucru nu e adevărat.”

Citește și: Mireasa sezonul 8. Are Madi o relație cu Horia? Cum răspunde tânăra și ce spune despre o posibilă împăcare cu Sergiu

Madi și Sergiu de la Mireasa s-au despărțit

Unul dintre cele mai iubite cupluri de la Mireasa, Madi și Sergiu, s-a despărțit la scurt timp după Finala Mireasa.

Cei doi tineri, care au ieșit pe locul 3 în topul telespectatorilor în ultima zi de competiție, 22 decembrie 2023, au rezistat doar câteva săptămâni împreună.

În ciuda jurămintelor siropoase și declarațiilor de dragoste, Madi și Sergiu s-au despărțit în urmă cu o lună, a afirmat băiatul la mijlocul lunii februarie.

Ce spune Madi despre o presupusă relație a lui Sergiu cu o fostă concurentă din sezonul 8 Mireasa:”Dumnezeu le așează cu... Mireasa sezonul 5. Giovana și Sese au aflat sexul bebelușului. Cei doi ne-au spus dacă e fetiță sau băiat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x